Arama sonuçları: *

1. K

Anakart soğutucu ayağı

İki yıl önce sistemi bilgisayarcıya montaj için götürmüştüm tabi o zamanlar dizcilik yaptıklarını da bilmiyordum kaşla göz arasında bana vermesi gereken iki tane plastik parçayı kendisi almış ve bunca zamandır işlemci ile gelen stok soğutucuyu kullanıyordum her neyse bugün soğutucu için gigabyte...
  2. K

Işlemci soketine kaçan kurumuş termal macunu çıkartmak

Normalde her anakartin içinde olan şu işaretledigim parçanın benimkinde olmadığını fark ettim( stok fan kullanıyorum ve stok fanı soktugumde kasanin arkasından bir parça düştu ama fotoğraftaki ile aynı değil) söz konusu şu ki kule tipi soğutucuyu tutturmak için ekte gördüğünüz ayakları nereden...
  3. K

Yukarıda söylenen her şeyi yaptım geriye sadece iki tane pindeki parça kaldı pin slotlarini tam kapatmasa da cikarmanin başka yolu yok mu yukarıdakilerin hepsini denedim
  4. K

Iğneyle temizlemeyi denedim de sanki daha da çok içine girmis gibi bir de sokete zarar gelir diye çok girmemeye çalıştım
  5. K

Işlemcinin soğutucusunu değiştirmek için çıkardığım sırada işlemcideki termal macunun bir kaç parçası anakartin içine kaçtı nasıl çıkarılabilir 1653125379 Fotoğraf da bu gözüküyorsa
  6. K

F/P CPU soğutucu önerisi

Uzunluk 115mm Genişlik 98mm Yükseklik 135mm 1652798216 Bunun yüksekliği 155mm hocam 1652798302 Bu da kasanın içi
  7. K

F/P CPU soğutucu önerisi

Snowman X6 sorun çıkartır mı?
  8. K

F/P CPU soğutucu önerisi

Dark x force mid tower Ryzen 5 1600 Af
  9. K

F/P CPU soğutucu önerisi

Olabildiğince düşük fiyatlı ve yüksek performanslı soğutucu tavsiyelerinizi bekliyorum. Not: kasa 154 mm yüksekliğe sahip
Top Bottom