Arama sonuçları: *

1. EgoistmanTR01

Steam Ea Play Aboneliği Aldım fakat beklemede diyor?

Arkadaşlar Ea play aboneliği aldım steam üzerinden. Ama beklemede diyor ne zaman gelir? 1689948484 + Karttan parayı çekmiş 1689949544 İptal ettim ve yine aldım ama yine beklemede ve hesaptan iki defa para (40+40) çekmiş
  2. EgoistmanTR01

200-300 TL Termos Önerisi

Selam Dostlar Sorum başlıkta... Herhangi bir siteden olabilir trendyol olursa daha iyi olur. Yarım litrelik,olabildiğince sıcak yada soğuk tutsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...
  3. EgoistmanTR01

Xiaomi Mi TV Stick Alınır mı?

Öncelikle dostlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın...
  4. EgoistmanTR01

UPS Dağıtıma Çıktı Ne Zaman Gelir?

Dostlar İyi Forumlar Umarım İyisinizdir. Monitör ve İşlemci Sipariş Etmiştim ve Ups Kargo ile birlikte gelicekti. Biraz sabırsız da olabilirim fakat şuan kurye yola çıktı diyor ama hala gelmedi :D Bugün gelir mi gelirse kaç gibi gelir? Not Yıldırım Bursa'da Yaşıyorum Ups Merkezi ise Terminal...
  5. EgoistmanTR01

İnceHesap Kargomu Ne Zaman Yollar?

Selam dostlar umarım iyisinizdir. İncehesaptan cuma gecesi indirimlerinden monitör sipariş ettim fakat hala işleme alındı olarak gözüküyor. Daha önce de alışveriş yaptım 2 ay önce ve pazartesi gelmişti. Sizce yarın gelir mi? Kargoya verildiğine dair daha bir mesaj gelmedi
  6. EgoistmanTR01

Amazon İade İçin Kimse Gelmedi Ve hala Para İade Edilmedi.

Dostlar 27 nisanda bir iade işlemi başlattım ve etiket ile barkotu kutunun üstüne çıkartmamı istedi site ve 2-3 gün sonra geliceklerini söyledi. Kimse gelmedi hala ve ne yapmalıyım? İlk defa başıma geliyor ve nereyi aramam gerek bilmiyorum.
  7. EgoistmanTR01

Amazon Ürün İadesi İçin Herhangi Biri Gelmedi?

Bundan tam bir ay önce 30 liralık bir ürünü iade ettim ve bana dendi ki 3-5 gün içinde biri gelip sizden alıcak. Bugun sanırım son günü ama hala kimse gelmedi. Bu durumda ne olucak?
  8. EgoistmanTR01

50-60 TL Kullanışlı Cüzdan Önerisi

Evet doğru duydunuz cüzdan alacağım yakında :D Para çok koyacak yer bulamıyorum :oops: (!) Soru başlıktadır Amazon trendyol heryerden olur. Çok bölmesi olsun yeter baya bi kartım var
  9. EgoistmanTR01

USB Çoğaltıcı Önerisi

Dostlar bütçem 50 lira civarında 50 lirayı geçmez ise sevinirim. 3-4 adet portu olsun yeter 3.0 olursa iyi olur. Önerilerinize açığım
  10. EgoistmanTR01

Çözüldü✓ İnceHesap Siparişim Kaç Günde Gelir?

İnceHesap'tan ilk defa bir alışveriş yaptım 2x8 ram aldım.Siparişi geçen hafta cuma günü verdim ve hala kargo takibine bakamıyorum. Maks ayın 18 ine kadar gelmesi lazım ondan sonra çok yoğun olacağım. Bugün yada yarın kargoya verseler yetişir mi?
  11. EgoistmanTR01

Yeni Yılda Bilgisayar parçalarına zam gelir mi?

Sorumuz bu. Eğer zam gelirse şimdi biraz zorlayıp işlemci almayı hedefliyorum
Top Bottom