Arama sonuçları: *

1. EgoistmanTR01

Anakartımı iade edebilir miyim?

Dostlar B450 Tomahawk max Anakartına sahibim. Vatan indirimlerinden (!) acele ile 900 liraya almıştım. Anakartın sadece sata ve kendi statik poşetini açtım kullanmadım bile daha. Onu iade edip ucuz olanından almayı düşünüyorum (700 tl civarı) sizce uğraşmaya değer mi? Not:Garantisi devam ediyor
  2. EgoistmanTR01

Anakarttan düşen parça?

B450 tomahawk max kullanıyorum işlemci soğutucusu için ordaki iki aparatı çıkarttım fakat bu sefer de alttaki parça düştü. Önemli bir parça mı önemliyse nasıl geri takarım?
  3. EgoistmanTR01

Alırsam H.o mu G.o mu?

Bu fiyata iyi bir anakart buldum diye düşünüyorum sizce? Alırsam bir sıkıntısını çeker miyim? Bide itopyada kargo sıkıntısı çeker miyim? (çok paranoyak oldum herşeyi soruyorum)
  4. EgoistmanTR01

5 tane anakart arasında kaldım.

Gececi tayfaya selam olsun itopya indirimlerinde beğendiğim kartlar aşağıda sizce hangisini almalıyım çünkü baya değişik özellikleri var pcle 3.0 4.0 vs usb portlara kadar değişkenler var yarın bitanesini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalı? (not: işlemci olarak 3500x yada 3600 alıcam)
  5. EgoistmanTR01

İtopya bu anakart alınır mı?

Dostlar efsane cumada gördüm yakında 3500x-3600 işlemcisi alıcam ona uygun anakart bakarken karşılaştım.Nasıldır varmı başka bir öneriniz alınır mı? https://www.itopya.com/gigabyte-a520m-ds3h-4400mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-vga-dvi-hdmi-matx-anakart/
  6. EgoistmanTR01

Anakartta PCle 4.0 ile PCle 3.0 arasındaki fark?

Öncellikle herkesin 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlarım. Dostlar sorum şu 4.0 ile 3.0 arasındaki fark nedir. Örn: ben gidip pcle 4.0 ekran kartımı 3.0 slotlu anakarta takarsam darboğaz vs yaşar mıyım ?
Top Bottom