Arama sonuçları: *

1. A.Arif

TYT netleri artmıyor

Rica ederim hocam başarılar.
  2. A.Arif

TYT netleri artmıyor

Yani hiç daha önce böyle bir şey denemedim. Genelde başlarda sözcükte anlam, cümlede anlam ve dil bilgisi soruları olur ilk onları çözüyorum ben hep. Ama siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın.
  3. A.Arif

TYT netleri artmıyor

Belli bir süre paragraf çözün hocam. Rüştü hocanın paragraf taktikleri diye hem konu anlatımı hemde testi vardı onu tavsiye ederim. Ne zamanki dil bilgisi konuları biter, paragraf taktiklerini öğrenirsiniz o zaman branş denemelerine başlayın.
  4. A.Arif

TYT netleri artmıyor

Türkçe 22 demişsiniz hocam. O zaman paragraflarda sıkıntı var onlara yüklenin. En az 30'a çıkarmaya çalışın.
  5. A.Arif

TYT netleri artmıyor

Tek sıkıntı onlar değil ki. Sözelde eksiksin. Sosyal ve Türkçe çok az. Dil bilgisi konularını hallet. Sonrada paragrafa asıl.
  6. A.Arif

DLSS 4 güncellemesi ne zaman gelir?

Hocam adamlar gelecek diyor. Fotoğraf bırakıyorlar. Siz gelmeyecek diyorsunuz. Ben anlayamadım bu işi gelecek mi gelmeyecek mi?
  7. A.Arif

TYT netleri artmıyor

Bariz belli konu eksiğin var.
  8. A.Arif

Masaüstü Bilgisayarımın Satış Değeri Ne Olmalı?

İşlemci eski ve HDD vermeyeceğinizden dolayı daha da düşük de olabilir ama aklınızda bulunsun.
  9. A.Arif

Çözüldü✓ Açıklamadaki sistemi kaça satmalıyım ?

Hocam fiyatlandırma fazla olmuş. Mesela 1650Super için 4000-4500 demişsiniz bu fiyatlara rx6600 sistemler bulunuyor. Yani ederi dediğiniz gibi 10.000-11500 civarı değil. Maks ederi 9. Hızlı satmak için de 6-7 yazmak mantıklı olur.
  10. A.Arif

Sosyal Medya'da İsrail yanlısı yorumlar yapmak hukuksal bir sorun çıkarır mı?

İsrail kanki. Vadedilmiş topraklar falan. Çok havalı 🤙🤙 (!)
  11. A.Arif

🔥İndirim 20₺-Hayvan Çiftliği - George Orwell

Okumayan kaldı mı acaba?
  12. A.Arif

Protein Tozu Aroma Önerisi.

Genelde çikolata aromaları sağlam oluyor ama bu sefer farklı bir aroma deneyeyim diyorum. Muzlu, çilekli, kurabiyeli ve herhangi bir kahve aroması dışında tadı güzel, mide bulandırmaz diyeceğiniz önerilere açığım.
  13. A.Arif

Protein Tozu Önerir Misiniz?

Diğer protein tozlarına kıyasla içeriği zengin değil. WPC70 kullanıyor.
  14. A.Arif

YENİ ALDIĞIM SİSTEMDEN İYİ PERFORMANS ALAMIYORUM

Dediğimi yaptın mı onu anlamadım?
  15. A.Arif

YENİ ALDIĞIM SİSTEMDEN İYİ PERFORMANS ALAMIYORUM

AM5 sistemlerde böyle sorunlar var. Çok mühim bir şey değil. PC açılırken bios gir ve Memory Context Restore ayarını Enabled yap. Süre azalır.
  16. A.Arif

BU KASA NE KADAR EDER

Bedava fiyat. İşlemci de 5600 yapılırsa çok daha iyi olur.
  17. A.Arif

Onu kullanmak nasip olmadı hocam. Ama iyi bir ürün olduğunu duydum. Kullanılabilir yani.
  18. A.Arif

Hardline, Nutrend, Optiumum, Scitec, HIQ ve bir çok marka kullandım. İçerik bakımından kullandığım en zengin ürün Optimum'du. Eğer bütçen yeterse kullanmanı tavsiye ederim ben beğendim. Yok dersenki daha f/p ürünler arıyorum. Nutrend ve ya Hardline'a yönelebilirsin.
  19. A.Arif

4060 ti 8gb 3 fanlı ekran kartı kaç sene götürür?

O oyunlara çoook sene götürür.
Top Bottom