Arkadaşlar Rx5600xt ekran kartımda stop fan özelliğinden dolayı malum fanlar sürekli çalışmıyor . Ama bu durum normal mi sizce 50 60 dereceler de bile dönmüyor bazen çalışıp duruyor . Sürekli belii rpm de çalıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim .
AMD RYZEN 5 3350G PRO APU SİSTEMİM VARDI BUGÜN ONA RX5600XT EKRAN KARTI TAKTIM SORUN YAPAR MI VE YAPMAM GEREKEN BİR İŞLEM VAR MI YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ
ben de şut tuşuna yani sol da ki tuşa basılı tutunca geçiyor veya (L1 ile R1) e aynı anda kısa bas bir de pas tuşu (altaki bendeki) yani bazı ara sahneler pas tuşuyla bazıları da şuta uzun basınca bir de oyun kumandası fark ediyor her kumanda aynı değil yapılındırma gerekiyor mesela ben steam...
Arkadaşlar pes 19 indirdim apu sistemim var ryzen 5 3350g pro 16 gm 3200 mhz ram var ve oyunun ayarlarında bütün özellikler iyi durumda gösteriyor fakat oyun full çözünürlükte kasıyor çözümü nedir acaba
Arkadaşlar 120 GB lik M2 ssd ve250 GB lik sata SSD takılı format atarken M2 yi c klasörü sata olanı da D yapmak istiyorum . Yani kurulumu M2 ye yapmak istiyorum . Fakat formattan sonra sadece C oluyor M2 tek gözüküyor satayı nasıl D sürücüsü yapacam lütfen yardım
Arkadaşlar anakartıma bağlı iki tane fan mevcut biri cpu fanı (3 pin) diğeri ise egzoz fanı (4 pin) bunlar sürekli olarak yüksek rpm de çalışıyor bunları nasıl kontrol edebilirim . Biost dan edemiyorum msı a 320 m pro anakartım var . lütfen yardımcı olur musunuz .
Arkadaşlar biri bana yardım etsin lütfen fan sesinden kafayı yemek üzereyim . MSI a 320 m pro anakartım da bir sistem fan ve bir de cpu fan var. cpu fanı ( 3 pinli ) argus monitörden kontrol edebiliyordum ama system fanı kontrol edemiyorum ( 4 pinli) . ve argus monitörde de sorun yaşıyorum acaba...