Arama sonuçları: *

1. Wh897Xm

Ekrana görüntü gelmiyor. Sebebi ne olabilir?

Bugün taşınırken zaten PC yi taşıyacağım için bütün kablolarını söktüm, temizledim ve fanlarını değiştirdim. Bu sırada ekran kartını ve ramleri çıkartım. Sonra kabloları kartı ve Rami geri taktım. Şuanda PC ışıkları yanıyor anakart çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Çözüm veya şunu kontrol...
  2. Wh897Xm

PC 2 yaşına girdi hangi bakımları yapmalıyım?

PC yi alalı 2 yıl oldu o günden beri ara sıra süpürge ile tozunu çekmekten başka bir şey yapmadım. Ne yapmalıyım? Ryzen 7 2700 ( aldığım günden beri 60 dereceyi geçmedi o yüzden macun değiştirmeme gerek yok) Asus tuf gaming 1660ti (89 dereceler çıkıyor oyun oynarken) Asus tuf gaming plus x470...
  3. Wh897Xm

Eski Laptobumu Nasıl Monitör Yaparım

Eski bir laptobum var bunu nasıl 2. monitör yaparım. +laptop açılıyor ancak şifre girme kısmına gelince yazı yazamadığım için kullanamıyordum.Yani içinden birkaç ayar yapmam gerekirse uğraşacağım.
  4. Wh897Xm

Çözüldü✓ Sadece Ramlerim Yerini Değiştirdim Ekrana Görüntü Gelmiyor

Bilgisayaeımın normal hali ile tek fark ramlerim yeri. Açtığımda herhangi bir ses farklı yanan ışık olmuyor. Har şey tamamen aynı ancak ekrana görüntü gelmiyor. Sizce ne yapayım 1600066973 Ramlerimi eski yerlerinede takarak denedim olmadı
  5. Wh897Xm

Bilgisayarım Açılırken Neden Böyle Bir yazı çıkıyor

Sanırım bios ta bir şey yaptım ama hala çözemedim ayrıca gitmesş için esc ye basmam gerejşyor
  6. Wh897Xm

Bu Sistemde Almam Gerekenden Az mı FPS Alıyorum?

Özellikle Da sistem 3'ün valorant fps sini gördükten sonra şüphelendim.(Sistem İmzada) Forza Horizon 4=80 F1 2019=90 Gta=75 Gears 5=120 Valorant=190
Top Bottom