Arama sonuçları: *

• Users: beiz
  • Order by date
  1. beiz

Çözüldü✓ 1tb yada 2tb M2 SSD önerisi lazım

Ben geçenlerde Kingston NV3 1TB aldım bayağı memnunum, benim anakartım düşük kaldığı için 6000mb yerine 3000mb falan alıyorum şu an ama ona rağmen gayet hızlı zaten. Fiyatı da 2.300-2.500 aralığında.
  2. beiz

Yardım 10000₺'ye Hawk Future alınır mı ?

https://ziogaming.com/urun/fabric-jet-black-standart-kol/ Bu linkten aldıgında 8.500tl şu an ve fiyatı epey iyi. Zaten kol pedi ve visco ped bence çok gerekli değil ama 10kya çıkacaksan kol pedi ve visco ped de eklersin. Onun dışında çevremde kullanan kişiler de ben de gayet memnunum...
  3. beiz

Yardım 10000₺'ye Hawk Future alınır mı ?

10000TL gibi bir bütçen varsa Hawk yerine Zio marka koltuk al hem mekaniği, hem de kalite ve konfor olarak Hawk'tan daha iyi. Koltuk kısmı falan kesinlikle daha rahat ve yumuşak.
  4. beiz

Grafik çizim tableti önerisi

İkinci el olarak hangi markadan alacaksın? Yani alacağın tablette kalemin olması şart bazıları kalemsiz satıyor ona dikkat et. Onun haricinde de kalemin tuşları çalışıyor mu ve yedek kalem ucu var mı, bilgisayara bağlamak için kablosu var mı onlara dikkat edebilirsin
  5. beiz

Hoover Markası nasıldır? çamaşır ve kurutma makinesi için.

Biz kurutma makinesini kullanıyoruz bu markanın ve senelerdir bir sorun bile çıkarmadı, bayağı da memnunuz. Hem diğer markalara göre daha fp ürünü hem de gerçekten kaliteli. Isı pompalı olanı alın mutlaka alacaksanız da
  6. beiz

PTTAvm güvenilir mi?

Benim aldığım ürün minik bir şeydi o yüzden sorun yaşamadım ama satıcıdan satıcıya değişen durum olabilir bahsettiğiniz. Yine de satıcının mağaza puanını ve yorumlarını iyi incelemek lazım tabii ama başka sitelerde de benzer fiyatlardaysa oradan almak daha yararlı olabilir müşteri hizmetleri...
  7. beiz

PTTAvm güvenilir mi?

Evet, ben elektronik cihaz almamıştım ama güvenilir. Hiçbir aksilik/sorun yaşamadan ulaşmıştı aldığım ürün.
  8. beiz

Grafik çizim tableti önerisi

Ders çalışmak için kullanacağın tablet ile grafik çizim tableti farklı eğer demeye çalıştığını yanlış anlamadıysam. Çizim tableti için Wacom Intuos serilerine bakabilirsin, fiyat olarak biraz daha fazla ama ben bu markayı 6 seneyi aşkındır kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Tabletin kendisi...
Top Bottom