Arama sonuçları: *

1. Monaarch

Rampage KB-R46 CARISMA Oyuncu Klavyesi Tavsiye Eder misiniz?

Arkadaşlar bi klavye lazım pro bsy istemiyorum iş görsün yeter. Bilek desteği ve multimedya tuşları olursa yeter bana 300 500₺ arası olursa iyi olur. Nette rampage kb r46 modelini gördüm tavsiye eder misiniz? Çok fazla para vermek istemiyorum eski klavyem bile senelerce götürdü ama 100 daha...
  2. Monaarch

Bilgisayar Açılırken Kapanıyor Sonra Tekrar Açılıyor Bios Sıfırlanıyor

Hocam onu nasıl çözdüğümü tam hatırlamıyorum büyük ihtimal bios güncelleme ve format yapmışımdır
  3. Monaarch

Kısa vadeli yatırım önerisi

1 gr lık külçeler oluyor 24 ayar onlar zaten bütçene göre 5 ve 10 ar gramlık alırsan onlar çok az zarar ediyor
  4. Monaarch

zannetmem hocam yakın zamanda sistem çıkacak gibi durmuyor altın ise çıkmaya devam ediyor
  5. Monaarch

Yavaş olan Android sistemini nasıl hızlandırabiliriz?

telefonun kendiyle alakalı hocam eskimiş artk
  6. Monaarch

altın
  7. Monaarch

RDR 2 ORİJİNAL OYUNA SAHİP OLMANIN BİR ARTISI VAR MI?

RDR 2 yi daha önceden oynadım. Şuan epic de 250 ye geliyor oyunun orijinal olmasının bir artısı varmı ne gibi avantaj sunar
  8. Monaarch

Kredi kartı borcunun tamamını ödeme

Ödeyebilirsin müşteri hizmetleri yardımcı olur
  9. Monaarch

Çözüldü✓ Yardım Pckolik yanlış işlemci gönderdi ne yapmalıyım ne yapabilirim

üstüne yatmazlar hocam yardımcı olurlar büyük ihtimalle önce işlemciyi isterler sonra yenisini kargolarlar sıkıntı etme
  10. Monaarch

Bilgisayar için kredi çekmeye değer mi?

Eğer müslümansan hiçbir şey Allah ve Rasulüne savaş açmaya değmez
  11. Monaarch

Çözüldü✓ Mavi Ekran Driver Hatası

büyük ihtimalle yanlış güncelleme yaptın hocam
  12. Monaarch

Çözüldü✓ Mavi Ekran Driver Hatası

hangi kodu veriyor mavi ekranda
  13. Monaarch

Tebilon Güvenilir Midir

yok hocam
  14. Monaarch

Tebilon Güvenilir Midir

haqqus da çok uygun çıkartamıyor pc hocası, donanım arşivi birde vok u takip et hocam
  15. Monaarch

Tebilon Güvenilir Midir

hazır sistem bekle hocam piyasa öyle bi olduki youtuber ların sistem çıkarmasını beklemekten başka çare kalmadı
  16. Monaarch

Tebilon Güvenilir Midir

tebilon güvenilir kasa pahalı
  17. Monaarch

Anlamıyorum arkadaş, bu matematiği anlamıyorum.

Aslında anlıyorsun da kafanda şartlandırmışsın bi kere anlamıyorum diye daha olmaz o iş. Önce kafayı düzel kimyadan 85 alan adamın kimler yapıyor ne var bu matematikte de işe koyul nette ne videolar var her konuyu anlatıyorlar sorular çözüyorlar. Tek yapman gereken yöntemi öğrenmek sınavda...
  18. Monaarch

Hangi monitör alınmalı ?

https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
  19. 2 HAFTALIK SAMSUNG M14 5G 128 GB

2 HAFTALIK SAMSUNG M14 5G 128 GB

Cihazı 2 hafta kadar önce Samsung yetkili satıcısından aldım Türkiye garantili 128 GB modeli. Cihazın sıfırı neyse buda o kutu fatura herşeyi mevcuttur. Şarj kablosu açılmadı bile. Xioami den Samsung a geçmiştim Samsung arayüzüne alışamadığım için satıyorum. Yanında Case 4U kılıf hediyemdir...
  20. Monaarch

Yılbaşı İndirimli Olurmu ? Elektronikte

bindirim olur
Top Bottom