Arama sonuçları: *

1. Chapin

Abdullah Abi Yeni Sistem Olacak Mı?

4-5K arası MD-2 gibi bir sistem çıkar mı abi? @Abdullah Hacıgül
  2. Chapin

DA-MD2 Sistem Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar, daha önce hiç sıfır ürün kullanmadım ilk olucak sizce alınır mı? Satmak istemiyorum kullanmak için güzel midir? Açıkcası kredi kartı ile alacağım borcu ödeymezsem diye korkuyorum eğer ödeyemezsem kaç TL satılır? Aylık 400 TL'ye geliyor.
  3. Chapin

DA-MD2 İçin İncelemem

Öncelikle sistem çok iyi olmuş monitör dahil bu fiyata alınır, her hangi bir eksiği yok. 1- Anakart Anakart beslemesi çok iyi bir model, Asus B450M-K II modelinde en sevdiğim şey BİOS Debug olması nerdeyse anakart garanti yüzü görmeyecek diyebilirim. 2- RAM RAM hakkında bir şey söylemeye...
  4. Chapin

İzoly Arızalı Parça Kullanıyor

Komşumuz 2500TL'ye sistem almak istiyordu ona APU sistem satacağımı söylememe rağmen İzoly bir sistem almış, bu gün incelemem için bana verdi bir kaç araştırma sonucu anakartın ve ekran kartının tamir gördüğünü gördüm. 2 adet mosfet gizli biçimde değiştirilmiş ve ekran kartını açtığımda gizli...
  5. Chapin

Bilgisayardan anlamayan arkadaşların dikkatine!

Arkadaşlar, kimse bilgisayardan anlamak zorunda değildir fakat piyasada İzoly ve TurboX gibi markalar değeri maksimum 800 TL olan bir bilgisayarı İ5 veya İ7 ibaresi koyarak 2000 TL gibi fahiş fiyatlara satıyorlar, para kolay kazanılmıyor ve onlar size işinizi görmeyecek bir sistemi i7 işlemciyi...
Top Bottom