Arama sonuçları: *

1. Chapin

Lenovo G24-20 Monitör Ölü Piksel Sorunu Ve Mağduriyet

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden, GTİ Bilişim'den 11 Mart 2023'de Lenovo G24-20 165 HZ 0.5 MS IPS Monitör satın almıştım. İlk başlarda her şey çok güzelken ve gözüme her hangi bir ölü piksel çarpmamışken birden monitörde siyah renkte belli olan 3 adet hatalı piksel/ölü...
  2. Chapin

Lenovo G24-20 vs ASUS VG249Q1A

Arkadaşlar 3500 TL ile yeni bir monitör almayı düşünüyorum, daha önce VG249Q1A aldım lakin ölü piksel çıktığı için iade ettim. Hangisini seçmem gerektiğini nedenleri ile paylaşırsanız sevinirim.
  3. Chapin

Ölü Piksel ki Monitör Cayma Hakkı Varken Nasıl İade Edilir

Monitörümde 1 adet ölü piksel mevcut, daha Cuma günü satın aldım lakin satıcı ölü piksel için iade almıyor, nasıl bir bahane uydurarak ürünü iade edebilirim? Ürünün Jelatinleri vb. Açıldı. Hepsiburada'dan satın aldım.
  4. Chapin

Monitördeki mor leke

Yeni monitörümdeki şeyin ne olduğunu hala anlayamadım, biraz yakından bakınca mor bir şey görüyorum. Ölü piksel pek benzetemedim sizde yakınlaştırarak bakabilirsiniz. Monitör: Asus TUF VG249Q1A.
  5. Chapin

ASUS VG249Q1A monitörde ölü piksel yüzünden iade olur mu?

Yeni aldığım ASUS VG249Q1A monitörde test yaptığımda gözüme hiç ölü piksel gelmemişti, bugün sağ üstlerde küçük 1 ölü piksel olduğunu gördüm. Ne yazık ki ürünün bütün kablolarının kutusunu/jelatinini ilk testte bir şey çıkmadığı için açtım, iade/değişim yaparlar mı?
  6. Chapin

Asus v247q1a Monitör Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar Asus v247q1a model monitörü almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
  7. Chapin

Çözüldü✓ 2500-3000 TL 144 HZ Monitör Tavsiyesi

Bütçem 2500-3000 TL arası, güzel 144 HZ bir monitör arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. Chapin

2500-3000 TL Bütçede 144 HZ Monitör Tavsiyesi

Bahsettiğim bütçede 144 HZ bir monitör arıyorum.
  9. Chapin

HDMI geçmeli miyim?

Arkadaşlar mönitörüm de sadece DVİ ve VGA var. Kartı ben DVİ kullanıyorum, HDMI ile DVİ arasında çok fark var mıdır?
Top Bottom