Arama sonuçları: *

1. Monaarch

CS GO' da Ekranıma En Uygun Çözünürlük Hangisi Olur?

Arkadaşlar sistem i310105f gtx 1650 monitör ACER 23'' SA230Abi 4ms 75Hz. 1920x1080 çok küçük geldiği için düşürmek istiyorum. Sorunlarım ise şöyle 4:3 1280x960 yapmak 75 hz monitörde bir işe yaramıyor diyorlar doğrumu? 4:3 1280x1024 oynuyorum şuan tavsiye edermisiniz? Ekran ayarlarında...
  2. Monaarch

CS GO da yürürken objeler yırtılıyor

Arkadaşlar durduğum zaman sıkıntı yok ama yürürken yırtılma gibi motion blur gibi bi efect oluyor sanki pütürlü pütürlü oluyor görüntü bunu nasıl düzelteceğiz acaba. Ayarlardaki hareket izi kapalı
  3. Monaarch

Şuan Açık Olan Knight Online PVP Server Var mı?

Arkadaşlar şuan girip direk silahları itemleri seçerek pk çıkabileceğim bi pvp server varmı acaba
  4. Monaarch

Şuan Açık Olan Knight Online PVP Server Var mı?

Arkadaşlar şuan girip oynayabileceğim pvp server varmı bildiğiniz itemleri vs hazır veren direk pk çıkılabilecek
  5. Monaarch

Knight Online PVP Server Tavsiyesi

Şuan açık olan knight online PVP server var mı arkadaşlar ? Silahların vs ücretsiz olduğu direk pk çıkabileceğimiz
  6. Monaarch

Knight Online PVP Server Tavsiye

Şuan da açık olan oynanabilen knight online pvp server biliyormusunuz arkadaşlar bütün itemlerin ücretsiz olduğu direk pk çıkabileceğim bi pvp lazım
  7. Monaarch

Cs GO Oyun Yavaş Hissi

R3 2200G li sistemim var arkadaşlar Cs Go da ortalama 60 FPS civarı alıyorum görüntü ayarları yüksekte. Monitörde 75Hz sıkıntım şu oyunda ping vs her şey normal ama oyun ağır gibime geliyor sanki youtube da video izlerken 0.5x hızında video yu yavaşlatmış gibi oyunda öyle yavaş akıyor şarjör...
Top Bottom