Arama sonuçları: *

1. tunq

Formattan sonra fps dususu

sistemde fps dusuklugu var diye format attim fps dahada dustu ve takilmalar yasiyorum
  2. tunq

AMD Smart Acces Memory açamıyorum

sistemde bi sorun oldugu belli şu videodaki ayarları yapayım bari dedim ama sam ayarını bios ayarlamalarına rağmen açamadım sebebi nedir ? 12.58 @Emre Zengin
  3. tunq

sistemi uzun süre açık bırakmak

lust of us part 1 indiriyorumda saniyede 1mb iniyor o yüzden 2 gün boyu açık bıraksam sisteme bir şey olurmu ve faturaya çok yansırmı psum xpg probe 600w 80+
  4. tunq

Çözüldü✓ KLAVYEDE SADECE SAYILAR ve KOMUTLAR ÇALIŞIYO

klavyede harfler çalışmıyor
  5. tunq

anakartta yanıp sönen kırmızı ışık

anakart gigabyte a520 mk 2 windowsu kurarken yanıp sönmeye başladı
  6. tunq

Çözüldü✓ sistem klavyeyi okumuyor

2 farklı klavye denedim ama olmadı laptopa takınca çalışıyor ama kasada okumuyor
  7. tunq

yeni sistemde kasa fanları dönmüyo

sistemde herşeyi yarli yerinde görüntü geliyor ama kasa fanları dönmüyor https://www.gencergaming.com/deepcool-cg560-gaming-atx-mid-tower-kasa kasa bu
  8. tunq

yeni sistem aldık açılmıyor

arkadaş gencer den yeni sistem aldı herşeyi taktı falan pover e bastıgında ekipmanların rgb leri yanıyo psunun fanı dönüyo ama kasa fanları dönmüyo
  9. tunq

BlueStacks kurulum sorunu

bluestacksi kurdugumda sadece bluestacksX kuruluyor normal bluestacks 5 i açmaya çalıştıgımda bu hatayı veriyor
  10. tunq

Kasanın içinden değişik bi ses geliyo

Kasanın içinden tiz bi ses çıkıyo yardımcı olabilcek biri varsa video atiyim
  11. tunq

Kasadan tiz bi ses geliyo

Sistemi daha yeni kurdum oyuna girince fandan çok tiz ve değişik bi ses geliyo bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Top Bottom