Arama sonuçları: *

1. Reaper

Sapphire RX 7600 Pulse Sıcaklık Değerleri Normal Mi?

Selamlar, yeni ekran kartını bir haftadır kullanıyorum. Furmark testinde de 75 derecelerde geziyor. Bu sıcaklık normal midir? Fan %40 ta çalışıyor. Eski ekran kartım Msi Gaming Z 2060 65-66'larda çalışıyordu. MSİ gayet serinmiş .d
  2. Reaper

Ekran Kartı Güncellemesi

Elimde RTX 2060 mevcut. 2k 240hz monitör de aldığım için artık ekran kartını yenilemek istiyorum. işlemcim i7 9700k 750W power supply mevcut 2. elden 3080 - 3080 ti bakıyorum. 10-11k arasına. Çoğunlukla CS2 ve bazen de hikayeli oyunlar oynuyorum. İşlemci darboğaz yapar mı? Ya da yeni nesil...
  3. Reaper

i7-9700K'nın besleyebileceği ekran kartı önerisi

Elimde MSİ Gaming Z 2060 var, mining vs yapılmamış ve sıcaklık değerleri çok iyi ancak piyasa düşmüşken upgrade yapsam mı diye düşünmekteyim. Elimdekini 2. elden satıp yerine (başta sıfır düşünüp, 2. el de olabiliir) bir ekran kartı almayı düşünüyorum. İşlemcim hangi ekran kartına kadar 1080p'de...
  4. Reaper

Ekran Kartı Değişikliği Hakkında Fikirler

Merhabalar, Elimde MSİ RTX 2060 Gaming Z modeli mevcut. Yaklaşık 8-10 aylık bir garantisi var. Hiç bir şekilde mining yapılmadı ve maksimum CS:GO ve NBA2K21 falan oynandı. Yani sıcaklık değerleri de maksimum 65 derecelere falan çıkmıştır. Bu kartı satıp yerine RX6600 ya da 3060 ya da 3060ti...
  5. Reaper

Ekran Kartı Fanları

Merhaba dostlar az önce fark ettim ki ekran kartımın fanları dönmüyordu. Msi afterburnerdan bakınca da fan hızı auto "0" şeklindeydi. Ve sonra da onu 25 e çıkardım. Sizce en ideal çalışma hızı nedir. Ekran kartım Msi RTX 2060.
Top Bottom