Arama sonuçları: *

1. Reaper

Kasa Fanlarından Biri Çalışmıyor Çözümü Var Mıdır?

Vatandan aldığım sistemdeki kasanın ön fanlarından ortadaki fan bilgisayar açınca çalışmıyor. Ön paneli çıkarıp fana ufak bir yardımlar fan tekrar dönmeye devam ediyor. Kasa bu: https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-gaming-x-ii-odin-ii-4x120mm-argb-fanli-650w-80plus-midt-atx-gaming-kasa.html...
  2. Reaper

Son Bios Zamanı normal mi?

Merhaba dostlar kardeşimin bilgisayarını yeni topladık ve bu şekilde bir bios zamanı mevcut. Benim 5 yıllık makine de taş gibi 8-9 saniye diyor. Bu pcde de ara sıra mavi ekran yediğini belirtti. Az önce de pc açılınca baya bir kasmaya da başlamıştı. Ryzen 5 7500f Msi pro a620m-e anakart...
  3. Reaper

i7 9700k ile rtx 4060 ti 16 gb kullanilir mi?

Selamlar, bu hafta rtx 4060ti almayi dusunuyorum. Genellikle cs, ve zaman zaman da hikayeli oyunlar oynuyorum. 2k-240 hz monitorde oynayacagim. Darbogazdan yana aklimda soru isareti var? Bir sikinti olur mu acaba? Ne kadarlik bir performans kaybi yasarim? Psu 750w
  4. Reaper

Kasa calisiyor, monitore goruntu gelmiyor

Bilgisayarimi actigim zaman, once goruntu geliyor. Pc normal calisiyor ardindan bir anda goruntu gidiyor ve siyah erken monitorde no signal yazisi beliriyor. Ramden ya da ekran kartindan kaynakli olsa basta goruntu gelmezdi diyorum ama bilemiyorum. Az once de pc acilir acilmaz ekran karti...
  5. Reaper

İşlemci ve ekran kartı stres ve sıcaklık testi yapılabilecek uygulama

Termal macun değiştireli ve belki de kasanın içini temizlemeyeli 1 sene oluyor ve hatta geçmiştir bile. Oyunlarda ara sıra bakıyorum sıcaklıklar 70'lere dayanmış. Yarın akşam da termal macun değiştirip kasa içerisindeki tozları falan temizleyeceğim. Bugün ve yarın işlemci ve ekran kartını yük...
  6. Reaper

Oyunlarda goruntu titreme sorunu.

Arkadaslar selamlar, Asus VG248QG 165 hz monitorum var. Cs go ya da Left 4 Dead 2 oyununda deneme sansim oldu bu olayi. Ornegin isinma haritasinda iken sadece saga sola one arkaya giderken titreme olmuyor ancak sola kosarken fareyle de saga dogru kaydirirsam ghostinge benzer(tam ghosting gibi de...
  7. Reaper

Görüntü gidip geliyor.

Merhabalar, Bugün yeni bir monitör aldım (2. el). Oyun oynarken sıkıntı yok ancak google, netflix takılırken ekran 1 saniyeliğine kapanıp açılıyor. Sorun ne olabilir. Display port kablosuyla bağlantı kuruyorum.
  8. Reaper

Kasa calisiyor, monitore goruntu gelmiyor.

Merhabalar gecen gun psu’m garantiden geldi. Vatan’da taktirdim ve calistirdiklarinda goruntu geliyordu. Eve getirdim ve kablolari taktigimda kasa fanlari ve rgbler calisiyor ancak goruntu gelmiyor. Monitor isigi kirmizidan maviye donup goruntu alamiyorum. Cogu yerde statik elektrik yuklenmistir...
  9. Reaper

Twitch Yayını Sırasında Anlık Upload Dropları

Merhabalar arkadaşlar, şekildeki gibi bir internete sahibim ve sistemim de i7-9700k, RTX 2060, 8x2 16 gb 3000 mhz ram ve 240 mm sıvı soğutma. OBS üzerinden twitch yayını açarken 6000 bitrate vermeye çalıştığımda bazen 6000 bitrate verebiliyorum. Ancak bazen 3000 bitrate'e kadar düşüyor ve bu...
  10. Reaper

Twitch Yayini Icin Yardim Gerekiyor

Selamlar arkadaslar, su an anlik 100 mb download 8-9-10 mb de upload aliyorum. Twitch de yayin aciyorum ancak bazen yayinlar tam verimli olmuyor. Ayarlarda bazi sikintilarim var. Yardimci olabilecek var mi acaba? En uygun ayarlari bulamiyorum bir turlu. Sistemim: Intel i7 9700K rtx 2060 2x8...
  11. Reaper

Bilgisayar Açılma Süresi 50 saniye oldu

Bilgisayarım yaklaşık 50 saniyede açılmaya başladı. 40 sn bios'tan geçemiyor. Ekran güç ışığı 40. saniyeden itibaren maviye dönüyor ve görüntü gelmeye başlıyor. Bu sıralar tezim yüzünden çok çok fazla şey indirmeye başladım bununla alakası olduğunu düşünüyorum. Ne gibi şeylerle bu süreyi...
  12. Reaper

Rampage Drop Plus Nazarımız Değdi

Arkadaşlar selamlar, herkes tarafından çok sevilen bu kulaklığımın type c girişinde ufak ufak temazsızlıklar oluyordu pek dert etmedim. Bir iki kere de anlık kopmalar yaşadım, örneğin cs go'da iken bir anda ses kesildi ve monitörden sesler gelmeye başladı. Az önce de discord üzerinden...
  13. Reaper

OpenFoam Sorunu windows ile ilgili bir sorun mudur?

Merhaba arkadaşlar, okul için kullandığım bir programda OpenFoam sorunu alıyorum ve program düzgünce çalışmıyor. Hocaya sorduğumda da programla alakalı bir sorun olmadığını söyledi. Acaba windows ile ilgili bir sorun mu bu?
  14. Reaper

BİOS'a giremiyorum..

Anakartımı güncelleyeceğim fakat ne F2 ne de Del tuşuyla BİOS'a giremiyorum. Del'e basınca monitörün turuncu ışığı yanıyor ve maviye dönmüyor. Bilgisayar da açılmıyor. BİOS'a nasıl gireceğim?
  15. Reaper

144 hz olması gereken görüntü 60 hz olarak görüyurum.

Selamlar dostlar bugün ilk kez çift monitörde oyun oynamak istedim, başka oyunlarda anlamadığım bir şekilde CS:GO üzerinde 60 hz olarak görüyorum. (sabit 300 400 fps alıyorum). Önceden daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım acaba 2. monitörün bir etkisi oluyor mudur?(ikinci monitör 60 hz...
Top Bottom