Arama sonuçları: *

1. Reaper

Büyük elli kullanıcılar için mouse önerisi.

Merhabalar az önce Steelseries Rival 300S mouse'umu kırdım. Elim o mouse için çok uygundu. Herhangi bir ağrı yaratmıyordu. Aynı model mi almalıyım yoksa Rival 310 iyi midir? Başka önerebileceğiniz modeller nelerdir? Bütçem: 400-500 tl arası ama 400 e ne kadar yakın o kadar iyi. :D
  2. Reaper

Fare Temizleme Sorunu

Selamlar arkadaşlar, faremin üzeri sanki yağlı gibi. Hayatta cips yemek vs yiyerek faremi ellemem. Hatta bilgisayara oturmadan önce iyice elimi yıkarım soğuk suyla ancak faremin böyle olması çok rahatsız ediyor. Islak mendille falan temizlemeye çalıştım ancak pek bir etkisi olmadı. Var mıdır...
  3. Reaper

Wireless Mouse Onerisi

Merhaba dostlar, su an Steelseries Rival 300S kullaniyorum ve sekli ve agirligi bakimindan cok memnunum. Ancak kablosu beni cok rahatsiz ediyor. Kendi mouseumu satip ustune biraz koyarak yeni bir mouse almak istiyorum. Butcem yaklasik 350-450 diyebiliriz. Eger o butcede guzel bir oneriniz varsa...
  4. Reaper

Mousepad önerisi

Merhaba arkadaşlar, genellikle CS:GO oynuyorum ve bunun için yeniden mousepad almak istiyorum. Şu an halihazırda 90x40 cm markasız bir mousepadim var gayet yeterli aslında ama şimdi qck mousepadlere geçmek istiyorum. Önerebileceğiniz mousepadler var mı? Not olarak da 600 dpi ile oynuyorum oyunu...
Top Bottom