Arama sonuçları: *

1. Reaper

RK61 dururken Razer Blackwidow V3 aldım. HELPSSS

2-3 hafta önce corsair k68'den rk61'e geçtim ancak anladım ki %60 klavyeler bana göre değilmiş ''. ,'' yaparken zorlanıyorum, yukarı aşağıya basıp duruyorum. İade süreci de zor olacağından ne yapsam bilmiyorum belki 2. elden elimden çıkarırım. İndirimde RAZER BLACKWIDOW V3 TE aldım. TKL olduğu...
  2. Reaper

Buyuk tuslardaki switchin yanindaki bu atici parcalar tamir olur mu?

Merhabalar, kardesim temizlik yaparken Enter, Shift, numpad +, space tuslarindaki fotograflarda da belli olan siyah plastik parcalari kirmis. Bu da tuslar sanki yapisik gibi hissiyat veriyor yani tekrar yukari atmiyor. Bunlarin tamiri var midir? Degisim yapilabilir mi? 1677514766 Up up up
  3. Reaper

600 700 tl butce ile Red Switch Mekanik Klavye Tavsiyesi

Arkadaslar su anda anlik olarak Rampage Hydra R6 Rgb kullaniyorum ancak kedim oldugu icin tuyler bazen sorun teskil edebiliyor. Bir de su anki klavyemin basis hissiyati cok cok da iyi degil gibi. Kirmizi, kahverengi switch onerebileceginiz klavyelerinizi bekliyorum.
  4. Reaper

Klavye Temizligi Tavsiyeleri

Merhabalar arkadaslar, su an kullandigim rampage hydra r6 rgb red switch klavyem var. Klavyemin bazen bazi tuslari basmiyor tek seferde. Nadiren de olsa biraz sert basma ya da ustune bir kere hizli vurmam gerekiyor. Evde kedim var ve kedim de bir hayli tuy dokuyor ve masama cikmayi cok seviyor...
  5. Reaper

350 TL Mekanik Klavye Tavsiyesi

350 tl bütçeyle mekanik klavye almak istiyorum. (red switch) Önerilerde bulunur musunuz? Rampage Hydra R6 rgb almak istiyordum sizce nasıldır?
  6. Reaper

Hydra R6 rgb mi R7 mi?

Arkadaşlar hydra r6 rgb 375 lira, r7 ise 500 lira. Sizce aradaki farka değer mi?
  7. Reaper

350 400 tl arasi gaming klavye onerisi

Selam dostlar butcem 350 400 tl. Belki bu 450 ye kadar cikabilir ama maks 450 olur heralde. Guzel, kaliteli ve uzun vadede sorun cikarmayacak bir gaming klavye onerir misiniz? Ikinci el sifira yakin urunler almak bu butceyle dogru olur mu?
Top Bottom