Arama sonuçları: *

1. Chapin

Letgo Ürün Yayına Girmeme Sorunu

İlanımı yükledikten sonra ne hikmetse ne yaparsam yapayım ilabım yayına girmiyor, sanki yayınlanmış gibi gözüküyor fakat kullanıcıların önüne çıkmıyor son güncellemeden sonra hata olduğunu düşünüyorum. Letgo kullananlar sizde de böyle bir hata mevcut mu?
  2. Chapin

Oyuncu Market Güvenilir Mi?

Arkadaşalar bir ürün almayı düşünüyorum, sıkıntılı çıkarsa nasıl iade edebilirim? Koşulsuz iade var mı?
  3. Chapin

Silinen Konu

Silinen Konu
  4. Chapin

İtopyayı Salın Arkadaşlar

Diyorum ki İtopyayı salsanızda bizde mi girsek? İşi olmayan çıkarsa sevinirim.
  5. Chapin

Trendyol Anakartı Gelen Oldu Mu?

Benim tüm siparişler yavaş yavaş iptal edildi sizde durum nedir? 250 TL olan anakart geldi mi?
  6. Chapin

Trendyol Ucuz Anakart Gelir Mi?

Şu ucuz A520 anakart'dan 9 adet aldım şu an iptal edilmemiş onaylanmış. Sizce kargoya verirler mi?
  7. Chapin

Letgo'da her şeye karışanlar...

Merhaba! Letgo'da bir engelli arkadaş ile karşılaştım. Kendisi engelli galiba. 🤠 İ3 9100F sisteme eski dedi ve pahalı olduğunu söyledi. https://www.letgo.com/tr-tr/i/oyuncu-pc-uest-sekment_25c0fab3-62ca-4761-8625-6144498b2182
  8. Chapin

Trendyol Pazarına Giriş Yapmak İstiyorum

Arkadaşlar elime bir çok ekran kartı geçiyor genelde Letgo'da pazarlık yapılıyor düşük fiyata gidiyor veya yok ben İzmirdeyim kargo yap mevzusu oluyor. Bende Trendyol pazarında ürün satmak istiyorum sattığım şeyler genelde 2. El toplanmış kasalar veya ekran kartları.
  9. Chapin

PTT Bilinmeyen Kargo Kağıdı

Arkadaşlar her hangi bir kargom yoktu varsada bende takip numarası yok kimden geldiğini bilmiyorum bunu nasıl teslim alabilirim. 1600260584
  10. Chapin

2. El Anakart Alırken Dikkat Edilmesi gerekenler

2. El parça almak her zaman risklidir bunu önlemek için rehber yayınlıyorum yazdığım kurallara uyarak kart almanız sağlıklı olacaktır, aksi halde bir süre sonra çabucak bozulabilir. Anakart alırken mutlaka 6 ay garantisi olmasına dikkat edin. 1. Mining Bir kartla mining & madencilik yapıldığını...
  11. Chapin

Ryzen 5 1600 AF arıyorum

Arkadaşlar yeni kuracağım sistem için Ryzen 5 1600 AF arıyorum. Ryzen 5 1600 AF satan bir tanıdığınız/bildiğiniz varmı acaba?
  12. Chapin

Boss Bilişim ve Nanokatolog'tan alışveriş yapmayın

Arkaşlar Boss Bilişim ve Nano Katalog firmaları batmıştır. Onlardan alışveriş yaparsanız paranızı geri alamazsınız.
Top Bottom