Arama sonuçları: *

1. Monaarch

BU BİLGİSAYAR ALINIR MI (İTOPYA KARNE İNDİRİMİ)

İş görürmü arkadaşlar kasa dışında bir sıkıntısı varmı ekran kartının kronik sorunu vs varmı acaba fiyat nasıl sizce https://www.itopya.com/helen-poweramd-ryzen-5-5500asus-radeon-rx-6500-xt-oc-dual-4gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgaming-_h19966
  2. Monaarch

Sistemde Herhangi Bir Uyumsuzluk Var mı?

Arkadaşlar sistem aşağıdaki gibi ben çok anlamıyorum pci 4.0 filan gibi bişeyler duydum bazı kartlar tam performans veremiyormuş heralde benim parçalarda uyumsuz olan performansı kısan değişitirmem gereken bişey varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim. Msi h410m b pro İnno 3d gtx 1650 i3...
  3. Monaarch

Bugün Alınabilecek En İyi Hazır Sistem Hangisidir?

Arkadaşlar acil bilgisayar lazm yarın almam gerekli şuan kampanyalı vs en iyi en uygun hazır sistem hangisidir acaba. Ekran kartı olarak 1050ti işimi rahatça görüyor çok üst seviye bsy Aramıyorum yani ama 1650 olan sistem 500 600 daha pahaliysa onuda alabilirim. Bütçe işimi görecek en uygun...
  4. Monaarch

R3 1200 af gtx 1050 ti ile darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar butceme göre ikinci el filan bsyler toplayacam gtx 1050ti işimi görüyor buna işlemci olarak r3 1200af alsam sknti olr mu kullanan varmı acaba. Düz olan değil af olan
  5. Monaarch

R5 1600af Gtx 1650 mi i5 9400f gtx 1650 mi

Arkadaşlar iki sistem arasında kaldım i5 9400f olan 200 lira daha pahalı sizce hangisi daha mantıklı olur. Oc gibi bi niyetim yok çok yüksek fps takıntım yok render filan anlamam uğraşmam. En güzel en stabil verimli hangisi çalışır o önemli benim için birde satarken hangisi rahat satılır. İ5...
  6. Monaarch

Gaminggen.tr Tecrübesi Olan Bakabilir mi?

Arkadaşlar bi pc almam lazım acilinden tek tek toplasam ekran kartı muhabbetinden pahalıya geliyor. Gaminggen de gg1 sistemi almayı düşünüyorum ama en çok kafama takılan psu kısmı çok bilindik değil hatta hiç bilindik değil heralde bu powermax kasadan kullanan varmı gaminggen den ürün alanlar...
  7. Monaarch

AMD Ryzen 3 4300GE Nasıldır?

Gamegaraj da böyle bi apu var arkadaşlar bu nasıl bi apu doğru düzgün teste bulamadım vega 8 den flan iyi midir? ekran kartı olarak neye denktir. Birde ilerde kart takılcak olsa en fzla hangi kart takılır buna. Hangi işlemciye denktir bu işlemci
  8. Monaarch

Bu iki kart arasında ne fark var 100 lira daha pahalı biri

fiyata aldırmayın arkadaşlar hazır sistemde oc li olan 100 lira daha pahalıya geliyor geri kalan her şeyi aynı sistemin. Bu kartların ne farkı var hangisini almak lazm 100 lira farka değermi pahalı olan...
  9. Monaarch

MAX 5500-6000 SİSTEM TAVSİYESİ

Arkadaşlar yeni bi pc almak istiyorum tavsiyelerinize açığım fiyatım en ama en fazla 6 bin civarı. Sistemde 1 tb de hdd istiyorum 240 gb ssd yetmiyor malum. Oynadığım en büyük oyunda RDR 2 filandır. Kasma donma yapmadan medium ayarlarda 40-45 fps versin yeter fazla fps takıntım yok. 5000...
  10. Monaarch

R3 1200 (14 nm) GTX 1650 yi Besleyebilir mi ?

Aşağıdaki sistem hoşuma gitti arkadaşlar ama r3 1200 gtx 1650 yi beslermi emin olamadım nette doğru düzgün bi test videosu da bulamadım bu sistemden kullanan varmıdır? r3 af modeli değil onu da hesaba katın lütfen...
  11. Monaarch

Güvenilir PC Siteleri

Bilgisayar için güvenebileceğimiz siteleri yazarmısınız arkadaşlar takip edip indirimlerden faydalanarak sistem almak istiyorum. İtopya, teknobiyotik gibi...
  12. Monaarch

RX 560 + Freesync vs GTX 1050 Ti

R3 2200 G li sisteme 1050 ti alırım diye düşünüyordum ama bazı forumlarda RX 560 daha mantıklı olur şeklinde söylenmiş sebebi de ekranın freesync desteklemesi. Benim şu anki ekranım freesync destekliyor. Hangi kartı alsam daha iyi olur acaba 1050 ti alınsa freesync bir işe yaramıyor mu? Aynı...
  13. Monaarch

R3 1200 af - RX 560 vs R3 2200G - GTX 1050 Ti

Arkadaşlar şuan r3 2200g li apu sistemim var 16 gb ramli. Sistem yükseltmek için ekran kartı alim desem en ucuz gtx 1050 ti var oda 2000-2250 civarı. İkinci el alamam taksitle alcam hemde ikinci ele güvenemiyorum. Şuan 4250 lira civarı r3 1200 af ve rx 560 16 gb ram li bi sistem alabiliyorum...
  14. Monaarch

Biostar A320HM - R3 2200G Sisteme GTX 1050 Ti Uyar mı?

Anakartım Biostar A320HM işlemcim de R3 2200G arkadaşlar. GTX 1050 Ti ekran kartı alıp takayım istiyorum ama tam anlamıyorum herhangi bir şey yapmaya gerek var mı ekstra kablo filan almak lazım mı yoksa direk alıp takacaz mı anakartta. pci 3.0 yazıyor alacağım ekran kartının üstünde benim...
  15. Monaarch

RX 560 16 GB RAM vs GTX 1050 Ti 8 GB RAM

Arkadaşlar işlemcim sabit R3 1200 af modeli değişme durumum yok. Bunun yanında şu iki pc den hangisini seçmek daha mantıklı olur FPS olarak hangisi daha güzeldir. RX 560 ekran kartı alırsam RAM'i 16 GB (8x2) yapıp, anakartı B450M modelinden alabiliyorum ama GTX 1050 Ti seçersem RAM 8 GB (tek...
  16. Monaarch

Sistemime Ekran Kartı Tavsiyesi

Arkadaşlar r3 2200g, biostar a320, 16 gb ramli giriş seviye apu sistemim var. Genelde büyük oyunlar oynamam ama cs go pubg mobile gibi oyunlarda da ayarlardan kısmadan yüksek fps istiyorum. Büyük oyunlarda da (rdr 2 gibi) çok fps takıntım yok donmadan kasmadan 40-50 fps alsam yeter diye...
  17. Monaarch

Gamegaraj 3APU Tavsiye Edermisiniz?

Aşağıdaki sistemi rami 2 adet (16 GB) yapıp almayı düşünüyorum arkadaşlar bi tavsiyeniz olurmu acaba? Fazla bütçem yok profosyonel bi oyuncuda değilim fps yüksek olsun gibi takıntılarım yok cs go pubg mobile gibi oyunlarda kasma olmasın bana yeter. https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/
  18. Monaarch

Bu Bilgisayarın Ederi Nedir?

Öncelikle bu şekil konu açmak yasak mı bilmiyorum yasaksa özür dilerim :) Şu şekil bir sistemim var yaklaşık 3 aylık vatandan toplandı ederi nedir acaba? Gigabyte B450M S2H Anakart Gigabyte RX 570 4 GB Ekran Kartı R5 1600 AF İşlemci WD 240 GB SSD WD Blue 1 TB HDD XPG D10 8 GB 3000 MHz RAM...
Top Bottom