Arama sonuçları: *

1. H

Epicten aldığım deponia serisi türkçe desteklemiyor

epic ten deponia the complete journey paketini aldım aslında ilk 2 oyun türkçe desteklemesine rağmen sadece 3. oyunu desteklemiyo ancak paket içinde oldukları için hiçbirinde türkçe yok ne yapabileceğim hakkında fikri olan biri varmı acaba
  2. H

steam aileme gelmek isteyen varmı acaba

Arkadaşlar hesabında elden ring olupta ailemize katılabilecek kimse varmı acaba. Aile kütüphanesindeki oyunları aşağıya attım eğer gelmek isteyen olursa sevinirim
  3. H

steam onaysız hesaptan onaylı hesaba item gönderilirmi

Arkadaşlar yan hesabımda dont starve itemlarımı onaylı hesabıma atabilirmiyim onaysız hesaptan
  4. H

steam arka plan önerisi

Arkadaşlar şuan steam puan dükkanında 3000 puan var arka plan öneriniz var mı acaba
  5. H

Xbox g birimi ne işe yarar

Arkadaşlar oyunda yaptığımız başarımlardan kazanılan bu g birimi ne işe yarıyor acaba
  6. H

Sizce steam gibi oyun platformlarınada yasak gelirmi

Arkadaşlar biliyorsunuz son günlerde birkaç uygulamaya yasak geldi ilerleyen vakitte sizce steam gibi oyun platformlarına yasak gelirmi
  7. H

Offline steam hesabı alımı

Arkadaşlar İtemsatış'tan offline Steam hesabı alacağım ama bu offline mantığını anlamadım mesela Raft aldım Steam'den offline yaptım ama oyun içinde arkadaşımla açtığım sunucuda oynayabiliyor muyum?
  8. H

Microsoft store dan alınan oyun nerden indirilir

Subnautica alacağım ama merak ettim Microsoft Store'dan alınan oyun Xbox'un kendi uygulamasından mı indiriliyor?
Top Bottom