Arama sonuçları: *

1. WörWind

1000 TL civarinda mouse onerisi

Herkese iyi forumlar cok memnun oldugum dv2 Mini'nin kablosunun bozulmasi nedeniyle yeni mouse ariyorum. Butcem 1000 TL civarina kadar cikar. Ama sizden istegim 1 tane 500-700 arasi, 1 tane 700-1000 arasi bi tane de 1000-1300 arasi mouse onerirseniz sevinirim. Acikcasi cok para vermek...
  2. WörWind

Yardım Razer DV2 mini farem tamir olabilir mi?

Arkadaşlar selam çok alıştığım deathedder V2 mini farem 1 ay önce bozuldu. Onun yerine yedekte bulunsun hemde pek fazla para harcamayayım diye performax xotran aldım. Herneyse sorun kabloyla alakalı. Ara sıra mousu hızlı bir şekilde kaydırdığım zaman bi anda mouse gidiyor 2-3 sn sonra geri...
  3. WörWind

Çözüldü✓ Amazon da satilan Dierya tmkb m1SE alınır mı?

Arkadaşlar bu aralar bu forum olsun baska forum olsun bu mouse modelini cokca gormeye başladım. Teknik ozelliklerine net bir sekilde ulasamiyoruz. Fakat ben Kemove resmi sitesinde TMKB Falcon M1SE Ultralight Honeycomb Gaming Mouse-Pink - Kemove Mechanical Keyboard bu modeli gordum. Amazon da...
  4. WörWind

Redragon M808 storm hangi siteden almalıyım?

Arkadaşlar linkini atacağım sitelerde birinde mouse siyah olarak gözükürken diğerinde gri olarak gözüküyor, fakat web de siyah veya gri renk olarak geçmiyor. Sizce farklı renk olarak gelir mi, yani gelirsede siyah mı olur gri mi? Linkler...
Top Bottom