Arama sonuçları: *

1. adem trg

Max 50.000₺ pc önerisi

Merhaba bir pc arıyorum ne öneririsiniz amd kart olursa daha iyi olur hazır sistemde olur toplama da fark etmez
  2. adem trg

50k hazır sistem veya toplama önerisi

Merhaba bi sistem alıcam ne önerirsiniz amd max 50k ya yükseldi fiyat monitör vs. Hariç sadece kasa :50k max amd kart tercihimdir
  3. adem trg

50k monitör dahil sistem önerisi

Merhaba bir sistem bakıyorum monitör dahil en fazla taş çatlasın 50k olabilir lütfen ona dikkat edin ne alabilirim bu fiyatlara monitör min. 27" olursa çok iyi olur ne alayım 1727869881 Kart olarak amd tercihimdir 1727869891 Ve bol rgb li olsun 😁
  4. adem trg

Bu sistemi alıyorum iyi mi??

Merhaba bı sure sonra su sistemi alacağım değişmesi gereken bir parça varmıdır anakart olabilirdi ama şu anlık bu kalıcak işlemci yeterlimi onu bilemedim nasıl sistem https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7500f-alti-cekirdek-3-7-ghz-fiyati,252047942.html...
  5. adem trg

Hangi sistemi almalıyım

Merhaba bu iki sistem arasında kaldım hangidini almalıyım arada 12700 fln fark var vermeye değer mi lütfen hazır sistem önermeyin istemiyorum 1.sistem https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html...
  6. adem trg

10k monitörlü pc önerisi

Merhaba dostlar kardeşime ödevleri için ve ara sıra oyun oynaması için 10k bandında bir pc düşünüyorum monitör klavye mouse dahil trendyol pc Alıcaktım ama bilemedim ne yapmalıyız
  7. adem trg

Sistemi alıyorum öneriniz varmı

Sistemi almadan son bi sormak istedim Tüm parçalar güzel işlemci hariç onuda yakın zamanda 7800x3d ile değiştireceğim ha bu fiyata 7800x3d olmazmıydı çok rahat olurdu ama diğer parçalar eksik kalıyordu ve onları değiştirmek işlemciyi değiştirmeye göre çok daha pahalı ve uğraş gerektiriyordu e...
  8. adem trg

Topladığım Sistem Nasıl Olmuş

Bi sistemi topladım ama tüm parçalar güzel işlemci hariç onuda yakın zamanda 7800x3d ile değiştireceğim ha bu fiyata 7800x3d olmazmıydı çok rahat olurdu ama diğer parçalar eksik kalıyordu ve onları değiştirmek işlemciyi değiştirmeye göre çok daha pahalı ve uğraş gerektiriyordu e zaten 7800x3d...
  9. adem trg

Topladığım sistem nasıl olmuş

Bi sistemi topladım da kasa olarak sevdiğim bir model ama içindeki psu ueterlimi bilemedim yeterli olurmu https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html...
  10. adem trg

Bu sistem alınır mı?

Bir pc alıcam ama karar veremedim bu güzelmidir bir öneriniz varmı Max bütçe 50k ANAKART RAM 2x olucak İŞLEMCİ şu anlık böyle 7800x3d ile değişecek EKRAN KARTI SIVI SOĞUTMA KASA+PSU SSD
  11. adem trg

Hangi sistem daha mantıklı

Dün bir soru sordum ama aklımda hâlâ bazı sorular bu sistemlerden hangisi alınır lütfen hazır sistem vs. Önermeyin diğer parçalar hazır Kasa1 am4 6700xt 37.832 Kasa 2 am5 6700xt 41.419 Kasa3 am5 7800xt 48.084 Kasa4 am4 7800xt 44.497 Kasa5 am5 7900gre 49.449
  12. adem trg

10bin tl ye bu yükseltme mantıklı mı

Bir sistem topluyorum ama am4 olarak ve 6700xt olarak eğer 10k daha eklersem am5 geçip 7800xt alabilirim ama gerek varmı ve bütçeyi bu kadar zorlamaya gerek varmı bilemedim şu an topladığım 5600x - 6700xt 10k vererek yükseltilen 7500f - 7800xt
  13. adem trg

Uygun fiyata her oyunu açabilecek bileşen tavsiyesi

Bı arkadaşın pc yi yükselteceğiz ama ne alsak bilemiyoruz şuan ve ileriye dönük sekilde EKRAN KARTI ve İŞLEMCİ onerebilirmisiniz işlemci am4 olucak ekran kartı amd öncelik nedeni önemli olan kas gücü oynayacağımız oyunlarda gerekli her oyunu acabilecek 2k da olur 1080 de 0donma kasma olsun yeter...
  14. adem trg

Parçaları almak vs para biriktirmek

Merhaba pc alıcam ama bir şey eksik oda para simdi ben para toplayarak mı alim yoksa parçaları tek tek satın alarak mı PARÇALAR HAZIR HAZIR SİSTEM ARAMIYORUM 1722694264 Hangisi daha iyi yatırım olur 😂 1722694288 Mesela şu an anakartı alabilirim veya işlemci
  15. adem trg

6-7 bin tl sistem imerisi

Ortalama bu fiyata kardeşim için 8 yaşında küçük bi sistem olsun yeter klavye monitör mouse ile beraber mc gta sa roblox filan varmış bunları açsa yeter bi tavsiyeniz varmı
  16. adem trg

Topladığım sistem olmuşmu

Şöyle bir sistem topladım almayı düşünüyorum indir veya tukselt dediginiz bir şey varmı bakabilirmisiniz ekran kartını hala karar veremedim ama muhtemelen bu ANAKART İŞLEMCİ RAM EKRAN KARTI SSD SIVI SOĞUTMA KASA KASANIN FANLARI (X4) PSU KULAKLIK KLAVYE MOUSE MONİTÖR
  17. adem trg

30 bin tlToplama bilgisayar önerisi

Merhaba 30 bin TL bı sostem almayı düşünüyorum ama hazır sistem istemiyorum nedeni dandik gundik kasalar anakartlar yan parçalar kullanıyorlar tek hedefleri ekran kartı ve işlemci benimde asıl amacım ileriye yönelik bir PC adamların kullandığı anakart bile en ucuzu daha ram slotu bile sadece 2...
  18. adem trg

30 bin TL sistem toplama

Merhaba bir sistem almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim İşlemci: R5 5600 Ekran kartı: RX 6700 XT anakart: GİGABYTE B550 GAMİNG X Cpu: coolermaster 750w SSD M2. : MLD M500 1TB 7000MB Ram: GSİKLL TRİDENT Z NEO 1x16 3600mhz (ileride 1 tane daha 16 alıcam) Kasa: CORSAİR 4000X Sıvı...
  19. adem trg

30-35 bin TL sistem önerisin

Bı önerisi olan yazabilirmi monitör - kulaklık klavye mouse dahildir işlemci ve ekran kartı düşük olsun ileride rx6900xt + r7 5800x3d alıcam diğerleri nasıl oluyorsa bilemiyorum ne önerirsiniz
  20. adem trg

20.000 TL Pc önerisi

20.000 tl bütçesi var ne alınmalı monitör klavye mouse kulaklık dahil ileride ekran kartı vs.yükseltilecek şekilde hazır olmasın rica etsem
Top Bottom