Arama sonuçları: *

1. adem trg

Yardım Aliexpressten m2 almak

Hazirda aldığım bir ssd var 1tb ama yükseltmen lazım Ort. 3-4tb Olarak çokta fazla hıza getek yok hikayeli oyunları atarım hdd mi alsam ssd mi alsam diye düşünürken aliexpresste söyle bir ürüne denk geldim acaba alınır mı? alınmaz mı Bilmiyorum vaad ettiği değerleri vermez ama hdd den iyidir...
  2. adem trg

Yardım Hdd'deki oyunlarda Fps Düşüyor'mu

Biliyorum komik bi soru ama bilmediğimden ve merak ettiğimden soruyorum yeni sistemi almaya çalışıyorum 1tb ssd olucak ama yetmez bu yanına bi 10tb bi hdd alsam hikayeli vs. oyunları onun içine atsam fps düşürürmü
  3. adem trg

Yardım Hdd'deki oyunlarda Fps Düşüyor'mu

Biliyorum komik bi soru ama bilmediğimden ve merak ettiğimden soruyorum yeni sistemi almaya çalışıyorum 2tb ssd olucak ama yetmez bu yanına bi 10tb bi hdd alsam hikayeli oyunları onun içine atsam fps düşürürmü
  4. adem trg

Yardım MLD M500 ULTRA alınır mı

Bu ssd alınır mı birkaç yerde gördüm okuma yazm hızı gayet iyi ve fiyat mükemmel bu değerlere göre https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-mld-m500-mld22m500p21-1000-pci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,232079357.html
  5. adem trg

Yardım SSD hızı HDD etkiliyormu

Şimdi benim pcde 512 GB M2 SSD var yanına 3tb HDD alsam onun içine atyığım oyunlar dahamı yavaş açılır yani hızlı olması için illa M2demi olması gerekli
Top Bottom