Arama sonuçları: *

1. firsatgamingx

Yardım Araçtan gelen metal sürtme sesi

Merhabalar, Klima resistoru uzun zamandir bozuktu. Onu degistirdikten sonra mi oldu bilmiyorum aractan metal sürtme sesi gelmeye basladi. Bu ses sadece araba vitesteyken ve gaza basmiyorken geliyor. Debriyaja basinca geciyor, devir 1000e düşünce geçiyor, gaza basinca geçiyor. Rölantide veya...
  2. firsatgamingx

Yardım Ford Transit 120P - Fan ve V kayış tamiri

Merhabalar, Yolda giderken arabanın fanı kırılmış ve V kayışına çarpıp yırtmış. Fanın olduğu termitin takılı olduğu ( neyse adı bilmiyorum) komple geldi sadece gorseldeki yeri kaldi. İçten bi islem gerekir mi yoksa üstüne çakıp yeni kayış ile fan mi alayim?
  3. firsatgamingx

Yardım Vito (w639) için fren disk ve balata önerisi

2006 model mercedes vito arabamız var, frenleri ötüyor vs bugün servise götürdüm (özel servis), yağ değişimi,yağ filtre değişimi, mazot filtre değişimi, disklerin ve balataların hepsinin değişimi total 25bin TL söylediler. Orijinal kullandıklarını söylediler ama pahalı geldi. Diskler ve...
  4. firsatgamingx

Alkolmetre hatası yüzünden ehliyetime el koydu

Saat 1.40 bi çevirmede alkolmetreye üfledim 0.35 promil alkol çıktı(ticarilerde 0.20 sınır) halbuki ben alkol kullanan birisi de değilim. İtiraz falan ettim ama illa git karara itiraz et kan ver vs dediler. 1 saat içinde acile gidip kan verdim 0 promil çıktı. Arabayı çektikleri yere yürüyerek...
  5. firsatgamingx

Yardım Araç içi multimedya ve kamera sistemi önerisi

Merhaba arkadaşlar, 2006 Vitoya 2 kameralı(hem ön hem de arkaya) bir multimedya sistemi yaptırmak istiyorum ama nasıl yapabiliriz önerilerinizi bekliyorum. İzmirdeyim tanıdık varsa onlara da bakarız. Şimdiden teşekkür ederim.
Top Bottom