Arama sonuçları: *

1. Badici Ahmet

Çözüldü✓ Razer Baracuda x 2022 kopma sorunu

Çözümü: 1. Kopma sorunu: Kablolu Realtek bağlantısını aygıtlardan devre dışı bırakın ve diğer gereksiz olan şeyleri (ses kartlarını devre dışı bırakmayın) 2. Mikrofondan pıt pıt ses sorunu için: Anakart usb girişleri yerine kasanın önünde usb girişine taktım.
  2. Badici Ahmet

azar azar çözdüm sayılır biraz araştırdım ve realtek audio ve Amd nin olan ses seceneklerini devre dışı yaptım çözüldü 1734635428 ancak mikrofon cızırtısı devam ediyor 1734635502 Telefonun bütün bağlantısını kestim bir de zaten bilgisayar ethernet kablosuyla bağlı.
  3. Badici Ahmet

bilmiyorum olabilir 1734633098 düzelmezse muhtemelen iade ederim
  4. Badici Ahmet

Ancak telefondan bağlandığım da hiçbir sorun olmuyor. 1734632661 evet dönüştürücü ile kullanıyorum
  5. Badici Ahmet

Başlıkta da dediğim gibi kopma sorunu oluyor ve mikrofon dan sesim cızırtılı geliyor nasıl düzeltebilirim?
  6. Badici Ahmet

Yardım Razer barracuda x Synapse programını nasıl bağlayabilirim

Telefondaki razer audio ile görüyor ancak bilgisayar da program cihazı görmüyor.
  7. Badici Ahmet

S24 FE ALIYORUM NE DERSİNİZ BÜTÇE MAX 30K

kullanıyorum gayet güzel bir telefon kamerası çok iyi.
  8. Badici Ahmet

Yardım Razer barracuda x Synapse programını nasıl bağlayabilirim

Kulaklığı yeni aldım amazondan ve hiç bir şekilde kutuda kod çıkmadı kulaklığı programa nasıl bağlayabilirim ve 7.1 aktif edebilirim?
  9. Badici Ahmet

ESO plus en ucuza nasıl alınır?

Maalesef, oyunu bıraktım çünkü ağır pay to win.
  10. Badici Ahmet

🔥İndirim BenQ Zowie XL2566K - 25.999 TL

https://www.amazon.com.tr/Samsung-LS27DG602SUXUF-FreeSync-Premium-Monitörü/dp/B0D3VHKYP2 Bu daha makul 2K ve OLED + 360 HZ
  11. Badici Ahmet

Türkiye tarihinin en büyük ekran kartı kalpazanlığı!

Maalesef ki eski anakartımı satarken bi benzeri başıma geldi.
  12. Badici Ahmet

Yardım Dragons Dogma 2 FG modu çalışmıyor

Dragons Dogma 2 oyununda Amd ekran kartıma FG modu yapmaya çalışıyorum ancak başta dona kalıyor nasıl çözebilirim?
  13. Badici Ahmet

Game Pass oyunlarını AMD Radeon Software görmüyor

oyunun exe dosyasını kabul etmiyor 1727780559 sorun orda
  14. Badici Ahmet

2+1 ses sistemi önerisi

Alırken kaç Watt olduğuna ve Subwoofer bakmanı öneririm. https://www.trendyol.com/crown-micro/bilgisayar-hoparloru-rgb-led-isikli-3-lu-hoparlor-seti-sik-tasarim-siyah-renk-ses-sistemi-cms-204-p-775541017?boutiqueId=61&merchantId=547764&utm_source=aff_t ben kendi bilgisayarıma bunu kullanıyorum...
  15. Badici Ahmet

Xbox ultimate game pass aldım neden bütün oyunlar yok ?

şu an sadece MW3 var ayın 25 de BO 6 çıkıyor zaten, bir de ultimate hem pc de hem xbox da oynamak için.
  16. Badici Ahmet

Game Pass oyunlarını AMD Radeon Software görmüyor

Game Pass den Xbox ın oyunlarını indirdiğimde AMD Readon Software açılmıyor ve AFMF yi uygulayamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
  17. Badici Ahmet

Yardım Xiaomi Pad 6 - Poco pad - Redmi Pad Pro Hangi Tercih ? (Oyun Odaklı)

Onu bilmiyorum ama gta definitive edition oynadım ve twelve minutes 1727447871 Oyun testi
  18. Badici Ahmet

Ona o kadar para vereceğine tab s9 al daha iyi...
  19. Badici Ahmet

26 Eylül de tanıtılacak diye haber yapılmış Aralık veya Ocak gibi satışa sunulur ben tab s9 öyle almıştım bu sene :D
  20. Badici Ahmet

Ayrıca eğer öğrenciyseniz Öğrenci indirimi de uygulanıyor samsungun sitesinde.
Top Bottom