Arama sonuçları: *

1. Emirkanyvs

Yeni bir sistem istiyorum

Link atarsan bi bakalım, fiyat avantajı varsa alınabilir tabi ki. Ryzen 5 7500f'e göre güçsüz kalıyor yalnız 8400f ve hiç önerilmez.
  2. Emirkanyvs

Valla benim bildiğim yok hocam. İsterseniz tek tek toplarız başka da altarnetif, yılbaşı indirimi bekleyebilirsin. Sistem alacaksan Ocak'a kalma ama.
  3. Emirkanyvs

Malesef 30-33.000 TL aralığında 4070 imkansız. 1734864708 Ucuzluğu kalmadı malesef 41.000 TL olmuş 😄.
  4. Emirkanyvs

https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Coil whine sorunu çıkmış bazı kullanıcılar da. Bu bütçe de başka yok hazır sistem.
  5. Emirkanyvs

Kış indirimlerinden ne alınır

+18 içerik yok. Yalnız bazen çatışma esnasında felan npcler can çekişiyor, bi Youtube'dan bak önce.
  6. Emirkanyvs

AMD Ryzen 5 7500F-ASUS RTX 4060 Sistem Topladım Yardımcı Olur musunuz?

Abdullah Abi'de bilgi vermişti anakart ile, bu videoyu izleyerek daha detaylı bilgi edinebilirsin. Hazır sistem de sanırım hiç ilgini çekmedi 😂. Bu arada o monitör ile ilgili hiçbir bilgim yok, onu güzelce araştır bali.
  7. Emirkanyvs

AMD Ryzen 5 7500F-ASUS RTX 4060 Sistem Topladım Yardımcı Olur musunuz?

Anakartı attığınız linkteki yerine Biostar B650MP-E ya da Asus Prime B650M-K ya da R anakartlarını tercih edebilirsin. Bunu önermemde ki sebep ise önerdiğim anakartlar da 2 adet m.2 ssd yuvası var, Biostar modelinde 4 adet ram slotu var. Kısacası daha dolu anakartlar. Hazır sistem olarak ise...
  8. Emirkanyvs

Sizce hangi sistem tercih edilmeli?

Daha dün 4070'li sistem 35.000 TL'ye satılıyordu 😤🤬. Rx 7800 Xt'li sistemi tercih edebilirsin, Gaming Gen'de ki. Rami Kingston Nv3 ya da Nv2, bütçe yeterse de 32 GB ram yapıştır ömürlük kullanırsın.
  9. Emirkanyvs

30-35K arası sistem önerisi

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-bitfenix-bpa-series-700w-80-bronze-pcie-120cm-fanli-psu-fiyati,774502425.html https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hyper-80-pro-h3-700-700-w-fiyati,1193080523.html Şunlara bak bakalım bide. Bitfenix markasını kendim de kullanıyorum 600w...
  10. Emirkanyvs

Sistem Toplayacağım Yardımcı Olur musunuz ?

Dur bakalım güzel birşeyler çıkar inşallah. Geçen çıkmıltı aslında 4060'lı keşke alıp geçseydin. Eğer unutmazsam ve sana uyacağını düşündüğüm sistem görürsem atarım.
  11. Emirkanyvs

SSD Tavsiyesi Verirmisiniz?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-renegade-srngd-2000g-pci-express-4-0-2-tb-m-2-fiyati,730642189.html Dramli güzel ve tavsiye edilen bir modeldir.
  12. Emirkanyvs

AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT Sistem Tavsiyesi

Hadi diyelim pc hocasını özelleştirdin, 1tb ssd ileride de Kingston ramden bir tane daha aldın. Fiyat 33.000 TL'ye felan geliyor. Tebilon'da ki sistemden anakartından dolayı gene daha iyi oluyor. Kesinlikle bi cw sorunu var diye, neredeyse aynı sisteme 2.000 TL fazla para vermek bence mantıklı...
  13. Emirkanyvs

30k bütçeli her şey dahil sistem önerisi.

Valla onunla ilgili hiçbir bilgiye sahip olmadığım için yorum yapmayım. En iyisi siz yeni konu açın. Hem 4.000-4.500 TL arası monitör için, hemde işte 3.000 küsüre klavye, mouse ve kulaklık önerisi isteyin, 2 ayrı konu.
  14. Emirkanyvs

Monitör önerilerim, Dell marka olanın 27" olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Siz alacağınız zaman yeni bir konu açıp başka arkadaşlardan da yardım alabilirsiniz. Ben birkaç model atayım...
  15. Emirkanyvs

Monitör seçimi yapamıyorum (Yardım)

Bu 3'ü arasında MSI olana oyumu vereceğim fiyatı nedeniyle. LG olanı kullanma fırsatım oldu ve çok beğenmiştim fakat 4.900 TL'ye almıştık. Kasım ayında ise 4.000 TL'den satıldı.
  16. Emirkanyvs

Tam 7 tane siteye baktım ve malesef en iyi seçenek şuan için bu. Bunun eksi yanı da, ekran kartı modeli en ısınan modellerden birisi. Onun dışında ise anakartı giriş seviyesi kalıyor ama ssdyi 1 tb olarak özelleştireceğimiz için yıllarca idare edecektir. Bir tane de kule tipi soğutucu almak...
  17. Emirkanyvs

Şuan da araştırıyorum, hem link hem artı eksilerini yazıcam sistemin ya da sistemlerin.
  18. Emirkanyvs

3060 alınmaz bu bütçelerde. Ayrıca 22.000 TL'ye 5600 ve 4060'lı sistem çok rahat alabilirsiniz.
  19. Emirkanyvs

Aman diyim hiç iyi değil, AMD istemez mi arkadaşın ?
  20. Emirkanyvs

Eski Pcme Upgrade tavsiyesi

Şuan da bulunan sisteminizi yükseltmeye hiç uğraşmayın. Bütçeniz dahilinde Ryzen 5 5600 ve Rtx 4060'lı sistemler çıkıyor.
Top Bottom