Arama sonuçları: *

1. bizegelsenefilmizleriz

M31-A51-Note 9 pro

Arkadaşlar telefon için ayırabileceğim bütçe 3000 TL ve ben başlıktaki 3 model arasında kararsız kaldım. Şuan kullandığım telefon iphone 6 yani sık sık telefon değiştiren biri değilim. Telefonda oyun oynayan biri de değilim. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
  2. bizegelsenefilmizleriz

Internet önerisi

Ülkemizin internet altyapısı o kadar kötü ki hangisini seçersen seç bir fark olmayacaktır. İnternet hızına göre hangisi uygun fiyat veriyorsa onu kullan. Önerim adı duyulmamış küçük şirketlerden uzak durman.
  3. bizegelsenefilmizleriz

Max 120tl oyuncu mouse

Hocam kesin olarak tek bir şey söyleyebilirim eskiden bu tarz ekipmanlara para ayıramadığımdan dolayı everest, rampage gibi markalar kullanıp iyi olduğunu sanıyordum steelseries rival 310 aldığımda o everest gibi markaların ne kadar kötü olduğunu gördüm. Kesinlikle logitech, asus, msi veya...
  4. bizegelsenefilmizleriz

Toplamak İstediğim Sistem

Sistem 9 bin tl civarı şuan ama virüs yüzünden tüm fiyatlar artmış durumda yaza kadar beklemeyi düşünüyorum. Herhangi bir site yok aklımda nerede indirimli veya ucuza bulursam ayrı ayrı alacağım. Hepsiburada, itopya veya incehesap düşünüyorum.
  5. bizegelsenefilmizleriz

Hocam sıcaklık ve fps değerlerinde bir tık üstün 1660 ti o yüzden onu tercih edeceğim sanırım ama 2060 için bütçe ayırabilirsem düşünebilirim, teşekkür ettim. 1586773442 Hocam ryzen 5 3600 ü iyi bir işlemci soğutucunuz varsa tercih edin diyorlar genelde ben de ekstradan bir işlemci soğutucu...
  6. bizegelsenefilmizleriz

Arkadaşlar toplamak istediğim sistem şu şekilde; Ryzen 5 2600x MSI GeForce GTX 1660 Ti Armor Asus Tuf B450 plus gaming 4400 Mhz Samsung 970 evo plus 500 gb CoolerMaster MB520 650W Corsair Vengeance LPX 16 gb (2x8) 3200 Mhz Her türlü görüş ve önerilerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.
Top Bottom