Arama sonuçları: *

1. mfm125

STEAM AİLEYE ADAM ARIYORUZ

Eğer ailemize gelmek isteyen varsa bu konunun altına yazabilir elimizde güzel oyunlar var eğer oyunlarınızı beğenirsek sizide ekleyebiliriz
  2. mfm125

Kız Tahrik olduğunu söyledi.

Şimdi beyler ben bir Rus kızı ile konuşuyorum instadan kıza bir tane sapık yazmış kızda bunu engellemiş.Neyse buraya kadar her şey normal sohbetin ortasında bu adam beni tahrik etti zaten regl sancısı çekiyordum dedi (sanırım adam cinsel şeyler yazmış zaten afrikalı dayının tekiymiş) bende bunu...
  3. mfm125

Savaş çıkarsa cepheye gidermisiniz?

Biliyorsunuz İsrail saldırılarını arttırdı lübnana karşı bu savaş Suriye'ye de sıçrayabilir bu süreçle eğer bir savaşa girersek ülkeyi savunurmusunuz? Yada Taaruz a katılırımısınız ? Katılmak istermisiniz? Düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
  4. mfm125

Eskişehirdeki olay hakkında

Pintipandanin bu videousunu izlemenizi öneririm burada haber kanallarının bu olayı pc oyunlarina bağlaması benim baya bı zoruma gitti ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum
  5. mfm125

Muhalefet neden sert değil?

Ya arkadaş ülkede bu kadar olay oluyor muhalefetin çok sert tepki göstermesi gerekirken ümit özdağ başkanın yaptığını bile yapmıyor bu nasıl iştir anlamadim bu nasıl bir muhalefet? Daha dün ingilterede aşırı sağcılar göçmenlere falan saldırdı muhalefetin çağrısıyla desteklemiyorum ama oradaki...
  6. mfm125

Xbox game pass indirme hızı sorunu

200 mbps internetim olmasına rağmen 12 mb indirme hızı alıyorum steamden indirilen 23 e kadar çıkıyor indirme hızı. Çözümü araştırdım ama bulamadım nasıl cözülüceğini bilen varmı?
  7. mfm125

Battlefield 1 deki Irkçılar ile ilgili

Bf 1 oynayan varsa illaki denk gelmiştir Osmanlı'da oynarken yabancılar ırkçı söylemlerde bulunuyor ve ben bunlarla tartışmaktan bıktım bugün birine baya sinirlendim adam ermeniymiş yemin ederim biktim bu adamlardan hepsi asosyelin teki ve sağci Hıristiyan yada Arap sizce ne yapmam lazım bunlara...
  8. mfm125

(ÖNERI) Abdullah abi sana bir video önerim var

Bu sistemlerin nasıl kurulduğunu nelere dikkat etmemizi vb. Hakkında bir video yapabilirsin YouTube da bu konuda az video var. (Yazacağım şeyi başlığa sığdıramadığım için buraya yazdım) 1720805696 Uzay montaj (kazasız sistemler ile ilgili) 1720806096 @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül 1720806127...
  9. mfm125

Meslek lisesi stajı asgari ücret almak?

Meslek hocam bazı işverenlerin stajyerlerine asgari ücret verdiğini söyledi tabi bende inanmadım ama başka bir hocama sorunca doğru olabilecegini söyledi sizce doğrumu kim bana stajimda asgari ücret verir ? 1720456212 Sorduğum hoca kimya bölümünden de asgari ücret alan olduğunu söyledi ben...
  10. mfm125

Merih Demirala 2 maç men cezası verildi

Nedir bunların düşmanlığı anlamadım ya 1720176309 Bence Turkeyinin çekilmesi lazim
  11. mfm125

Suriyeliler konusu ile ilgili aklıma bişey takıldı

Şimdi bu kadar olay oldu Türkler Suriyelilere sövdü falan baya bir nefret yorumları gördüm sosyal medyada acaba aynı şeyi Almanya'daki Türkler için de almanlar yapıyormudur? Yapıyorlar ise haklilarmi kafama bu takıldı düşüncelerinizi merak ediyorum (olay sadece Almanya'daki Türkler içinde...
  12. mfm125

Seyahat için ülke önerisi

Evet beyler ileride staj a başlayacağım ve buradan aldığım para ile sömestr tatilinde yurtdışı seyahati yapmayı düşünüyorum bunu sormak için biraz erken olabilir ama yine de sormak istiyorum ülke öneriniz varmı vizesiz olaacak girişte sorun çıkarmayacak ve birazda ucuz olacak bütçe konusu...
  13. mfm125

Çok içen kızdan olurmu

Evet beyler su ukranyalı kızla baya bı konuştum bana Özel hayatından flaan bahsetti kız genel olarak iyi falan ama çok icitigini ve bağımlı olduğunu öğrendim sizin bir tavsiyeniz varmı? Demek istediğim kız çok içiyorsa ne gibi eksileri olabilr? 1716368258 Kız çok güzel bir işte calisiyor...
  14. mfm125

Bakire misiniz? (Sadece merak)

Sadece merak ediyorum bu forumda ne kadar bakire var diye. Neden merak ettiğimi sormayın çünkü sadece merak ediyorum
  15. mfm125

İsrail dışişleri bakanının paylaştığı Erdoğan ile ilgili komik tweet

Bune olm 1714208895 Diriliş Ertuğrul falan demiş PUAHGSHSHSHA
  16. mfm125

İsrail dışişleri bakanı Erdoğanı hedef alan bir açıklama yaptı

ne düşünüyorsunuz?
  17. mfm125

İsrail İran savaşında Türkiye

Savaşa girmelimiyiz yada ne yapmalıyız bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum.
  18. mfm125

Konuştuğum kızın gym e gitmesi

Beyler şu konuştuğum ukranyalı kızla konuyu baya bı ilerlettim baya samimi olduk ama bana 2 saat önce gym e gidicem görüşürüz yazdı.Yani ben böyle konuları çok takmam ama ne bileyim bir garip oldum tavsiyeniz varmı ne yapmalıyım 1709830638 https://forum.donanimarsivi.com/forumlar/konu-disi.108/...
  19. mfm125

Beyler bu kız ne yapmaya çalışıyor

Önceki konunun devamını buraya yazıyorum: Kız bana reels videoları atmaya başladı ama anlamadım yani komik oldukralı için atıyor sanırım ama komik değil bence ben anlamadım ne yapacam yardım edin 1709215354 https://forum.donanimarsivi.com/konu/kizla-ne-konusulur.896094/ önceki konu burda
  20. mfm125

Kızla ne konuşulur ?

Beyler ukranyalı bir kızla konuşuyorum 2 gündür baya iyi muhabbet yapıyoruz kız LoL oynuyor mobil de pubg so2 falan oynuyor yani oyunlar olarak muhabbet açıyorum kız 18 yaşında lise son a gidiyormuş sağlık okuyor savaştan kaçmış hollandaya sığınmış baya bı hikayesi var bu konuda bana nasıl daha...
Top Bottom