Arama sonuçları: *

1. mfm125

Birisi bu matematik sınav sorularını cozmemde yardım edebilirim?

Yarın matematik sınavım var hoca soruları verdi ve ben hicbirsey bilmiyorum bu sorunların sayıları değiştirilmiş halı yarın sınavda çıkacak bana bildiklerinizi anlatabilirmisiniz?
  2. mfm125

10.sınıf biyolojiden kaldım

Nasıl düzeltilir bu durum 1. Sınav 19 2. Sınav 5 ilk sözlü 10 2. 85 1704904511 Sorumluluk sınavıyla uğraşmal istemiyorum
  3. mfm125

Ben bittim (kopya olayı)

Matematik sınavında a grubuydum arkadaşdan kopya aldım bir soruyu kopyayla cevapladım ama arkadaş b gurubuymuş hoca fark eder mi? ederse ne yapar 1 sorudan anlarmı?
  4. mfm125

Sınavlara çalışamıyorum

YouTube dan sınava çalışmak istiyorum ama öyle zor sorular oluyor ki yapamıyorum meslek lisesine gittiğim için sınavlarımız YouTube daki sorulara göre çok daha kolay oluyor ve bı dengesizlik oluşuyor beynim yanıyor.Daha kolay sorular çözen YouTube kanalı varmıdır yada başka nasıl çalışabilirim?
  5. mfm125

Meslek lisesi sınavları hakkında

MEB bütün sınavların ortak yapılacağını söylemiş yani meslek lisesi sınavları ile Anadolu lisesi sınavları aynı mı olacak bilmiyenler için meslek lisesi sınavları ögrencilerin seviyesi düşük olduğu için Anadolu lisesi sınavlarına göre daha kolay olur eğer sınavları aynı yaparlarsa çoğu kişi...
  6. mfm125

Yarın yoklama alınır mı??

3 gündür boş boş okula gidiyorum Burak yoklama fişini sınıf defteri bile yok müdır yardımcıları kitap dağıtımı ve sorumluluk sınavları ile uğraşıyor herkes okuldan kaçmak için uğraşıyor 3 gündür yarın gitmemeyi düşünüyorum yoklama alırlarmı sizce
  7. mfm125

OKULLAR AÇILIYOR.......

Yarın 7 de kalkıp 5 te geleğim ve bunu 9 ay boyunca tekrarlayacağım ama bu yıldan umutluyum sarması lazım bu yılın full makara yapacağız siz ne düşünüyorsunuz
  8. mfm125

10.sınıfa geçmek nasıldır

Dikkate almam gereken konular varmı sınıfta 24 kişiyiz bu yıl 11-12 lerle aynı katta olacagız büyük makara dönecek yüksek ihtimalle akışına mı bırakmalıyım 1693411965 Bu arada yks ye girmiyecem dersle ilgili şeyler söylemenize gerek yok
  9. mfm125

İngilizce kelime ezberleme

Kelime ezberlemek için bildiğiniz bir taktik varmı? Günde kaç kelime ezberlemek yeterli olur 1000-1500 kelime zaten biliyorum ama eksiklerim var dil bilgisinin büyük bir kısmını hallettim.
  10. mfm125

İngilizce dışında hangi dil öğrenilir

Malum yks ye girmicem önümdeki 2-3 yıl boyunca boş durucağıma dil öğrenicem İngilizceden sonra hangi dili öğrenmek mantıklıdır?
  11. mfm125

2.5 Ayda İngilizce öğrenilirmi

Okul başlayana kadar ingilizce öğrenmek istiyorum A1 İngilizce sertfikam var sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Top Bottom