Arama sonuçları: *

1. H

Öneri Single channel rami dual yapmalımıyım ?

RTX 3060 ve R5 5500 işlemcim var 16 GB RAM'in yanına bir 16 GB daha almak istiyorum aynı RAM'den buldum. Oyun oynadığım sırada YouTube gibi platformlardan müzik dinlerken veya Discord'dan yayın açarken FPS'im anlık olarak düşebiliyor, bu sebepten dolayı RAM yükseltme yapsak sorunum düzelir veya...
  2. H

Bilgisayar Boşta Veya Yükte Aniden Kilitleniyor

Son Durum: Garantiye gönderdim kontrol ettiklerini yinede hiçbir arıza tespit edemediklerini söylediler. Fakat PSU'yu değiştirmişler onu farkettim, yani sorunun neyden kaynaklandığını hala bilmiyorum. Garantiden geldikten sonra 1 tane USB girişinin düzgün çalışmadığını farkettim (daha öncede o...
  3. H

windowsu silip temiz bir şekilde yeniden yükledim fakat düzelmedi.
  4. H

RAM: Gskill ripjawsV 16gb 3200mhz SSD: Crucial p3 1tb Ekran kartı: İnno3d rtx3060 twin x2 Anakart: Asus b450m dragon İşlemci: Ryzen 5 5500 PSU: GP 650 Neredeyse her gün bilgisayar, atacağım videodaki gibi kilitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum. Kitlendiği zaman ekran donuyor USB girişleri...
  5. H

monitorümde saliselik bi bozulma oluyor ne yapmalıyım

Bendede bu sorun vardı garantiye gönderdim bekliyorum.
  6. H

Mavi Ekran Dell 2422hs monitörde oluşan bozulmalar

Bugün sistemim geldi ve kurulumu yaptım bağlantı yaptığımda 15 20 saniyede bir böyle bozulmalar oluşuyor ara sıra da ekran gidip geliyor. (Videolar bana ait) 1669377767 Ayrı olarak güç girişinde temassızlık olduğunu farkettim bu sorunlar sadece bu durumdan oluşur mu? Yoksa sadece kapanıp...
  7. H

Öneri Midex MX-2020 vs Lastvoice Home

Vokal kayıt öncelikli olmak üzere bu ikiliden hangisini tercih etmeliyim ? Lastvoice Bm-800 veya Midex MX-2020 Bu iki ürünün hangisin alırsam alayım yanına phantom power alacağım.
Top Bottom