Arama sonuçları: *

1. ege001

Yardım Sons Of The Forest Bitimek Icin Ne Gerekli?

Merhabalar sons of the forest oyununu bitimek icin nelere ihiycimiz var? Altin/Kadim zirhi bulduk.
  2. ege001

Yardım TLauncher ile nasil 1.21 SKYBLOCK Sunucusuna girebilirim?

Merhabalar. TLauncher yuklu ve skyblock sunucusua girmek istiyorum. Denedigim hicbir adres olmadi. Bildiginiz varsa atabilir misiniz?
  3. ege001

Yardım Witcher 3 Alamiyorum?

Steamde indirimdeyken 2.99 dolara witcher 3 almaya calisiyorum hesapta 103tl olmasina ragmen kabul etmiyor. Sorun para yetmemesi mi? Internetten baktigimda 3 dolar 97 gorunuyor. Ona gore para yukleyecegim.
  4. ege001

Öneri Arkadasla Oynamalik Oyun Onerisi

Tek arkadasimla oynayacagim hikayeli/savasli yada gizem cozme tarzi oyun oneriniz var midir? Fiyati cok yuksek olmazsa sevinirim. Simdiye kadar oynayip begendigimiz cs2, ranch sim, left 4 dead 2, kebab chefs var.
  5. ege001

Yardım Steam arkadasim 50$ hediye ceki verdi ???

CS2 den arkadas eklemistik. Bugun boyle bisi ati gercek degil demi bu?
  6. ege001

Yardım EPIC GAMES Oyun Alamiyorum.

Epic games uzerinden R6 ve ROAD 96 almak istiyorum. Spete attim odeme kisminda NAYS ile odeyecegim ve is bankasini seciyorum, G-PAY adinda bir yere atiyor orasida cok karisik cozemedim para yukle deyince olmayan hesaplar cikiyor bu s**** oyununu nasil alacagim?
  7. ege001

Valorant VAN 1067 Hatasi

Merhabalar. Valorant gireyim dedim oylesine tekrar takrar denememe ragmen VAN 1067 adinda bir hata veriyor cozumu var midir? varsa nedir?
  8. ege001

ETS 2 En Hizli Kamyon Hangisi?

Sorum basliktaki gibi.
Top Bottom