Merhabalar anneme hediye olarak cok sevdiği bonsai ağaçlarından almak istiyorum. Hangi satıcının yorumlarına baksam tohumlar filizlenmemis. Ankarada ise fidan satan yer bulamadım. Butcem 1000 TL öneriniz var mıdır?
Hocam biraz daha cikarsaniz kendim de kullandigim Exvega Andromeda tavsiye ederim. Cikmazsa Anka alin, Hawk cok kotu oturma kismi direk kalasa oturuyor gibi
Hocam 15k butce ddr5 e gecmek icin cok dusuk bence. Zaten anakart+islemci 10k yapiyor neredeyse, cok yeni olduklari icin 2.el olanlari da yakin fiyat. 6500xt de cok cok dusuk kaliyor. Benim aklimda 7600g ve ekran kartsiz bir sistem (ilerida alinacak) veya 13100f ile rx6600 geldi.
1740938163...
Merhabalar 15k butce var kardesime pc toplayacagim. 2. parca olur. Sizce hangi parcalari kullanmaliyim? (butce yalniz kasa icin, gunluk isler ve valorant icin kullanilacak.)
Show habere şikayette bulunacağımı düşünmedin herhalde? Arkadaşlar nereye şikayet edebileceğimi ve haber kanallarına bildirerek olayın duyulmasını sağlamamı söylediler. Bende tüm dediklerini yazmak yerine VS yazarak özetledim. Bilmiyorsan VESAİRE sözcüğünün kısaltması.
Rainbow six siege oyununda maca girmeye calistigim zaman derecesiz mac bulma suresi 10 dakikayi asiyor ve bulmuyor. Rekabetci, hizli veya arcade girdigim zaman 1dk bile surmuyor, ama is derecesize gelince bulmuyor. Neden olabilir?