Arama sonuçları: *

1. ege001

Mouse hareket ettirdikçe pc den parazit sesi gelmesi

Bendede oluyor. Cooler master mm711 mouse a sahibim hareket ettirince bir ses gelmeye basliyor hafiften cozum bulamadim ne yaptiysam.
  2. ege001

Mutfak Robotu Seti Önerisi

Hocam blender tarzi dikey olur derseniz var ama sizin attiginiz gibi bulamadim.
  3. ege001

Mutfak Robotu Seti Önerisi

Hocam marka olarak Braun oneririm 15 yillik makinasi daha gecen sene bozuldu :D Karacanin elektronik urunlerinden pek memnun kalan gormedim
  4. ege001

Ilk orucunu tutan çocuğu nassıl sevindiririz

iftara en sevdigi yemek/yemekleri hazirlayin, tatli, oyuncak vs. alin
  5. ege001

Bonsai Fidanı/Tohumu Nereden Bulabilirim?

Merhabalar anneme hediye olarak cok sevdiği bonsai ağaçlarından almak istiyorum. Hangi satıcının yorumlarına baksam tohumlar filizlenmemis. Ankarada ise fidan satan yer bulamadım. Butcem 1000 TL öneriniz var mıdır?
  6. ege001

Papara sizde de çöktü mü?

Evet bende amazodandan siparis verecektim reddediyor bakiye olmasina ragmen, uygulama acilmiyor
  7. ege001

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu seçiminde yardıma ihtiyacım var.

Hocam biraz daha cikarsaniz kendim de kullandigim Exvega Andromeda tavsiye ederim. Cikmazsa Anka alin, Hawk cok kotu oturma kismi direk kalasa oturuyor gibi
  8. ege001

Kargo şubesinde ürünü koliliyorlar mı?

Hayir, kendin paketleyip goturmen gerek.
  9. ege001

15k Butce ile Nasil Bir Bilgisayar Toplamaliyim?

Hocam 7600x cok fazla isiniyor diye duydum, 7600g zaten dahili gpu ya sahip ekran kartina ihtiyac duymadan cogu karttan iyi performans veriyor
  10. ege001

Hocam 15k butce ddr5 e gecmek icin cok dusuk bence. Zaten anakart+islemci 10k yapiyor neredeyse, cok yeni olduklari icin 2.el olanlari da yakin fiyat. 6500xt de cok cok dusuk kaliyor. Benim aklimda 7600g ve ekran kartsiz bir sistem (ilerida alinacak) veya 13100f ile rx6600 geldi. 1740938163...
  11. ege001

Hatta kasa+psu cok daha kalitelisi bulunur
  12. ege001

Hocam bu parcalara gore sistem biraz pahali bence
  13. ege001

Hocam oyun yalnizca valorant, among us falan.
  14. ege001

Merhabalar 15k butce var kardesime pc toplayacagim. 2. parca olur. Sizce hangi parcalari kullanmaliyim? (butce yalniz kasa icin, gunluk isler ve valorant icin kullanilacak.)
  15. ege001

Bütçeni ve kullanım amacını söyle laptop önereyim

15k, 2. el olur, gunluk kullanim ve valorant
  16. ege001

Okulun Zorla Kendi Sattigi Kiyafetten Aldirmasi Yasak Mi?

Show haberin bakacagini sanmiyorum zaten :D Meb i arayip sikayet etsem ve cimere yazsam yeter. Maliyet 300tl bile yoktur zaten
  17. ege001

Okulun Zorla Kendi Sattigi Kiyafetten Aldirmasi Yasak Mi?

Show habere şikayette bulunacağımı düşünmedin herhalde? Arkadaşlar nereye şikayet edebileceğimi ve haber kanallarına bildirerek olayın duyulmasını sağlamamı söylediler. Bende tüm dediklerini yazmak yerine VS yazarak özetledim. Bilmiyorsan VESAİRE sözcüğünün kısaltması.
  18. ege001

Yardım R6 Derecesiz Mac Bulmuyor

Rainbow six siege oyununda maca girmeye calistigim zaman derecesiz mac bulma suresi 10 dakikayi asiyor ve bulmuyor. Rekabetci, hizli veya arcade girdigim zaman 1dk bile surmuyor, ama is derecesize gelince bulmuyor. Neden olabilir?
Top Bottom