Arama sonuçları: *

1. Güvercin

Yurt odasındaki bu borulardan ne geçiyor ?

Arkadaşlar yurtta barfiks çekmem gerekiyor bu borular epey sağlam ama içinden ne geçiyor bilmiyorum doğalgaz olabilir mi
  2. Güvercin

Bu alfabeyi bilen var mı ?

Arkadaşlar evimdeki eski silahın üstündeki yazılarda ne yazığını merak ettim bir iki baktım ama bulamadım. Burda yazanları okuyabilecek ya da hangi alfabe ile yazıldığını söyleyebilecek arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  3. Güvercin

Şahıs şirketi açmak KYK’dan atılmaya sebep olur mu ?

Arkadaşlar üniversite okuyorum evimden de uzaktayım motor kuryelik veya bisikletli kuryelik yapmak istiyorum. sorularım; -Şahıs şirketi açmak KYK’dan atılmamıza sebep olur mu -KYK da kalıyorsak ve açılabiliyorsa nasıl açabiliriz
  4. Güvercin

Outdor ayakkabısı önerir misiniz?

Max 2500 TL bütçem var bu fiyata outdor su geçirmez ayakkabı önerir misiniz?
  5. Güvercin

TC Kimliğin herhangi birisine ait olup olmadığını öğrenme

Dostlar bir TCK herhangi birisine ait olup olmadığını öğrenmenin bir yolu var mıdır. Bilgiler vs değil sadece birisine ait mi değil mi onu öğrenmek istiyorum yardımcı olanlara teşekkür ederim.
  6. Güvercin

Hangi kelebek daha iyidir ?

Bu ikisi arasından hangisi daha iyidir biri perçinli diğeri normal
  7. Güvercin

RX 5700 xt neden 1660 S den ucuz ?

RX 5700 xt oyunlarda daha iyi performans vermesine rağmen neden GTX 1660 S den ucuz ? Kafama takıldı arkadaşlar
  8. Güvercin

Bilgisayarım kaç TL eder ?

MSİ GTX 1660 S 16GB RAM Ryzen 5 1600 Msi B450 Corsair spec delta RGB Satmayı düşünüyorum kaç TL eder tahminen ? lütfen dürüst bir şekilde değerlendirin teşekkürler
  9. Güvercin

1000tl Ayakkabı önerisi İNSTREET

İNSTREET sitesinden alacağım öneriniz olursa atabilirsiniz maks 1000 tl https://www.instreet.com.tr/urun/lumberjack-pera-3fx-beyaz-erkek-kosu-ayakkabisi-101327917?campaign=c_100003 bu hoşuma gitti ama dayanıklılığından şüphe ediyorum sağlamdır derseniz alabilirim...
  10. Güvercin

YGS için kimlik kartındaki fotoğraf güncellenmeli mi ?

Arkadaşlar yeni kimlik kartına sahibim YGS girmek için kartımdaki fotoğrafı güncellemeli miyim ? Birde arkasındaki çip çıktı sorun çıkarır mı ?
  11. Güvercin

Film öneriniz varmı ?

arkadaşlar bildiğiniz güzel bir askeri film varmı ? nefes gibi gerçekçi olan bir film.
  12. Güvercin

Sistemin ederi nedir yardımcı olabilir misiniz ?

GTX 1660 S B450 ANAKART 16GB RAM 3200MHZ SPEC DELTA RGB RYZEN 5 1600 ikinci ele
  13. Güvercin

İnstagram gmail sorunu

Beyler benim eski bir instagram hesabına vardı hesap ihlalden kapanmış yeni hesabına kapanan hesaptaki gmail i geçirmek istiyorum nedeni ana gmail hesabın olması instagram hesabına girmeden de değişilmiyor tekrar açmaya çalıştım hesabın kullanıcı adını unutmuşum -Sizden istediğim kullanıcı...
Top Bottom