Arama sonuçları: *

1. D

laptop'un ramini ne kadar upgradeliyebilirim

sorum basit bir sitede yanlış hatırlamıyorsam max 8 yazıyordu ama ben 16 ya kadar arttırmak istiyorum. sorularım şu max kaç gb ram yapabilirim. ve extra bir ram takacak 2. bir slotum varmı yoksa eski rami atmakmı zorundayım. aşağıya işinize yarıyacak cpu-z ssleri bırakıyorum 1659561141...
  2. D

Bilgisayarım 1 ram ve 1 ssd ile adam olur mu?

arkadaşlar elimde bir laptop var 6 yıldır kullanıyorum sanırım modeli dell inspiron 3558 di yanlışda olabilir ekstradan 1 ddr3 slotu olduğunu duymuştum bu konudan olumlu cevap alırsam bakıcam içine laptop şuan neredeyse kullanılmaz duırumda win 10 3gb yiyor arkadaki uygulamalarda yiyor çoğu...
  3. D

virtual ram nedir açıklarmısınız?

internette gördüm bir sürü videosu var şimdi ben cidden harddiskin bir kısmını ram olarak kullanabiliyormuyum eğer öyleyse yapmak istiyorum çünkü 4gb ramle eziyet çekiyorum görüşlerinizi bekliyorum
  4. D

laptopda dual channel ram

anakartımın dual channel desteklediğinden emin deilim içini açıp bakmadım ama her ne video izlediysem ddr3 2 tane ram yuvası var laptopda o yüzden sormak istiyorum suan pc imde 1 adet 800mhz 4 gb ram takılı bunun yerine 2 tane 4gb ddr3 cas 11 1600mhz ram alsam gözle görülür bir fark olurmu...
  5. D

Yardım laptopumda dual channel ram kullanmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

evet laptop özellikleri bunlar şimdi 3 sorum olucak 3 ünüde mümkünse cevap arıyorum 1: anakartım kaç gb ram destekliyordur (tahminen) 2: dual channel ram kullanmak ne gibi bi avantaj sağlar 3: uygun fiyatlı ddr3 cas 11 değerinde 4gb bir laptop rami (2 tane alıcam o yüzden uygun fiyatlı olmasını...
  6. D

laptop ramimi arttırmam performansımı arttırırmı

şimdi arkadaşlar geforce 920m i5 5200u lu bir sistemim var (Laptop) ramlerin ddr3 oldugunu biliyorum eyer ddr3 8 gb bir laptop rami takarsam performans artışı olurmu
Top Bottom