Epic Games'ten Fifa 23 almıştım kariyer modunda 2 sezon oynadım ardından 3. sezona başladım lig başladı 2 3 maç geçti sonrasında takvimi ilerletince hep oyundan atıyor yardım eder misiniz?
Valorant'ta anlık ping çıkıyor bilgisayarıma ethernet ile bağlı diğer oyunlarda pek yok ama valorantta aniden ping artıyor sorunun çözümünü biliyor musunuz?
Arkadaşlar çok basit bir çözüm aslında ama ben bulamadım oyunu oynuyorum fakat silah nasıl bırakılır bulamadım sadece alt ile seçerek bırakabiliyorum o da zor oluyor demek istediğim silahtan yürüyüş moduna nasıl geçilir?
Epic gamesten bedavaya almıştım oyunu şu anlık oynamıyorum ve silicem boşa yer kaplıyor ama bunun save dosyasını alsam sonradan indirdikten sonra tekrardan kaldığım yerden başlayabilir miyim? bu mümkün mü sizce
Fifa 19 fps'im yüksek ama kasıyor hissiyatı var nasıl düzeltebilirim? Oyun orijinal ama yama exe'si crack yamayı yüklemeden önce de kasıyor hissiyatı vardı
Yeni bir pc topladım ve bayadır oyun fiyatlarını bakmıyordum ve bakınca çok pahalı gördüm tabi ki de korsan oyun oynamak istemiyorum o yüzden daha uygun fiyata oyun alabileceğim siteler var mı?