Arama sonuçları: *

1. Violynn

LoL düşük fps sorunu

evet hocam
  2. Violynn

Lol ve valorant düşük fps sorunu

çözüm bulabildin mi? aynı sorundan dert yanıyorum
  3. Violynn

LoL düşük fps sorunu

herhangi bir değişiklik olmadı
  4. Violynn

LoL düşük fps sorunu

yok herhangi bir ayarda oynamıyorum, normal LoLün içindeki ayarlar. tüm grafikler en yüksekte onu düşürüp denicem bakalım
  5. Violynn

LoL düşük fps sorunu

LoL oynarken 100 fps civarı oynuyorum, tflerde 80 90 falan oluyor. İmzamdaki sisteme sahibim, sıvı soğutma falan var işlemci sıcaklığım da 50 civarlarında. Diğer tüm oyunlar 144+ fps. lol ile mi alakalı bir durum yoksa benim bilgisayarım ile mi alakalı?
  6. Violynn

Alt tab attığımda bilgisayar donuyor

ben bu çözümü yaptığımdan beri bir daha bu sorunla karşılaşmadım 1725826898 hallettim hocam
  7. Violynn

İş yerinden paramı nasıl alabilirim?

para yattı mı?
  8. Violynn

13.5kya 144hz monitör+rtx 2060 super+r r5600x sistem alınır mı

alınır düşünülmez bile
  9. Violynn

2500-3000 TL civarına klavye önerisi

İnternet kafe deneyimlerime göre razer blackwidow klavye serisini baya beğeniyorum, sizin bu fiyata ya da bir tık daha üstüne önerebileceğiniz klavye önerisi var mıdır? çok kafa ağrıtmasın, yellow switch iyidir
  10. Violynn

🟢 PC Hocası yeni sistem çıkartıyor! 🔥

goat v4 tayfaya selam olsun
  11. Violynn

Marangoz için masa tasarladım görüşlerinizi bekliyorum

en fazla 2500 civarına hallolur herhalde istediğim şekilde bir masa
  12. Violynn

bu iki monitörden hangisi

allahh ben böyle bir monitör görmemiştim çok teşekkür ederim, 2k olup da 180 170 hz almak pek içime sinmiyordu ama 15 16 k gibi bir fiyata da alasım yoktu, sistemime göre 170 hz az gelir çünkü kesinlikle bu monitörü alıcam
  13. Violynn

curved istemiyorum hocam bunu da gördüm
  14. Violynn

ya da bu fiyat bandına başka var mıdır aynı özelliklerde
  15. Violynn

ikea fena pahalı ustam
  16. Violynn

Sürüş sınavında nelere dikkat etmem lazım ?

ilk sınavı senle yapmaları daha iyi bence, hocalar sonlara doğru daha da sıkılırlar vs. sinyal unutma, panik yapma yeterli
  17. Violynn

mdf dışında ne olacak ki? sunta gibi dandik bir malzeme istemiyorum ahşap da baya pahalı olmaz mı
  18. Violynn

valla müsaitseniz bakmak isterim, ben ayakları ahşaptan düşünmüştüm, benim yukarıda verdiğim ölçülere göre işçilik vs dahil kaç para olur mobilyacıda çalıştığınızdan bilirsiniz aşağı yukarı. biz bunun 155x54 ve 75 cm yükseklik haline(yanlarında x olmadan) 1700 civarı konuşmuştuk
  19. Violynn

hmmm anladim bu da baya iyimiş bu şekilde olmasi tesekkur ederim bunu da düşünürüm
  20. Violynn

müsaitseniz oranın çizimini paintten yapma şansınız var mıdır 1722882300 tam olarak bunun gibi ters v şeklinde mi
Top Bottom