Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Yılbaşı planlarınız neler

Abur cubur yemek. Son dakikalarda O ses Türkiye izlemek vb. Ayrıca yılbaşı hakkında asıl anlamadığım şey yılbaşı ağacı süsü alıp yılbaşını gerçekten yılbaşı gibi geçiren insanlarda. Yapan insanlara da bir şey diyemem ama gereksiz geliyor yılbaşı ağacı süsü filan yılda 1 kere kullanılacak bir...
  2. DonanımFikir

Boyum daha ne kadar uzar

Şaka tabii ki. Dediğim gibi yine de bir hastanede hormon durumuna baktır . Baktırdıysan ve olması gereken düzeyde ise sorun olmaz . Ailen aşırı uzunsa zaten senin de uzun olman şaşırtıcı olmaz.
  3. DonanımFikir

Boyum daha ne kadar uzar

Sultan Kösenle yarışırsın bu gidişle . İnşallah daha uzamaz fazla uzun olman iyi olmaz sağlık açısından. Boyun 2 metreyi rahat geçer.
  4. DonanımFikir

2 sistem arasında kaldım siz olsanız hangisini alırdınız?

İkinci sistem tabii ki daha iyi. Fiyatı daha uygun .Benden önceki mesajlarında da iletmişsin. Birincisi hem kalitesiz hem parçalardan kısılmış. İkincisinde ram daha fazla işlemci daha iyi.
  5. DonanımFikir

Marangozcuya yaptırdığım bilgisayar masası nasıl?

Kötü değil yani oyuncu masası olarak ideal. Yani çok bir şey doldurmayacaksan ve aşırı vakit geçirmeyeceksen şart değil zaten çekmeceler var. 8000TL bilemiyorum . Özel hizmet olduğu için bu fiyat olabilir. Malzemeler vb. asla bu kadar etmez.
  6. DonanımFikir

Marangozcuya yaptırdığım bilgisayar masası nasıl?

Masanın üst kısmı çok estetik görünüyor ve altı da daha eski tarz ama kötü değil. Depolama alanı lazımsa iyidir . Sağlam da duruyor gibi her ne kadar üst kısım ince dursa da.
  7. DonanımFikir

Birkaç Ayda 20 Kilo Almışım

Bir ara 1 haftada 5 kilo civarı kilo vermiştim. 1 Saatten fazla yürüyüş ve az yemek ve beynime yemek isteğini getirtmemiştim. Kendini bir işle meşgul et yemek yemek aklına gelmesin mümkünse. Beyin değil mide acıktığını yansıtsın .
  8. DonanımFikir

Incehesaptan aldığım hazır sistem sepette kendine kendine değişti lütfen yardım

Doğru 1 TB . Farklı bir ürün gönderemezler SSD'de . Gönderirlerse şikayet talebi açarsın. Gerekirse de THH'ye başvurursun yanlış ürün gönderildiğine dair.
  9. DonanımFikir

Incehesaptan aldığım hazır sistem sepette kendine kendine değişti lütfen yardım

Eğer siparişinle alakalı kayıtlı mailine ileti gelmişse orada ne yazıyor? Mesela siparişimde [İncehesap] böyle mail gelmişti. Sipariş özetinde bunun gibi satın aldığın zamana ait isim bilgi mevcuttur. Orada 512GB yerine 1TB yazıyorsa İncehesap'a ulaşırsın.
  10. DonanımFikir

Yulaf lapasına aroma verici / tatlandırıcı / bal kullanıyormusunuz?

Bal daha iyidir. Balın glikoz şuruplu olanlarından alma. ucuz ballarda olabiliyor çünkü. Aroma verici dediğin tatlandırıcı gibiyse önermem. Tatlandırıcı gibi şeyler diyet gibi görülse bile bence iştahi arttırıyor.
  11. DonanımFikir

Herseyden canım sıkılıyo

Farklı şeyler dene. Monoton hayat fazla etkilemesin. Resim çizme veya kitap okuma vb. faaliyetler ile kafanı da dağıtırsın. Sıkıntını unutturmaya çalış.
  12. DonanımFikir

Can sıkıntısından işe başlanılır mı?

Yani işe başlaman kötü olmaz ama vaktine değecek bir iş olsun. Gerekirse zor olsun ki o sıkıntıyı hissetmezsin.
  13. DonanımFikir

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Hyperspeed 799₺ (Siparişler iptal edildi)

Teknosa bile sattığı ürünü iptal ediyor bedava olmadığı halde. Satıcı başka galiba. 2799TL yapacaktı mantıken. Fiyat iyi. Amazon satsa %90 ihtimal gönderirdi.
  14. DonanımFikir

Dolandırıcılığa bakın

Görünen köy klavuz istemez. Linkten zaten durum anlaşılıyor ama profesyoneller de olabiliyor. Dikkatli olmak lazım bu tarz durumlara.
  15. DonanımFikir

Amazon 500 tl kargo ucreti alması normalmı

Ücretsiz kargo diye biliyorum. Amazon Prime'da.
  16. DonanımFikir

Yenilenmiş iphone alınır mı

Ürünü detaylı incele. Kurumsal bilinir firmalardan almanı öneririm eğer yenilenmiş cihaz alacaksan tabii ki dikkat et. Sahte veya cihazda önemli parçalar değiştirilmiş olabilir böyle olursa pek iyi olmaz. İphone 11 de bence güncel olarak eskidi daha yüksek modellere bakmanı öneririm.
  17. DonanımFikir

MNG Kargo "Teslim Edilemedi" sorunu

Bazen şubeye de bırakabiliyorlar kargoyu teslim edemeyince. Mesaj vb. geldiyse veya gelmediyse bile bak derim dağıtımdan önceki son mng şubesine çok uzak değilse.
  18. DonanımFikir

.

Yalan gibi . Akıllı telefon nasıl sokabildin askerliğe. Torpilli veya çok zengin isen dediğim önemli değil malesef ülkemizde de... Vodafone ise çark turk telekomda da sil süpür dene . Vodafone en son 5 gb veriyordu uygulamasında. Forum da internet yiyor neticede. Bir de izninde cips kola...
  19. DonanımFikir

(YARDIM) TEKNOSA FATURAMI VERMİYOR.!!!

Fatura veremezler ki senin ürünü iptal etmişler. Ederi 37 de değil 4050 laptobun bence. İndirimlerde daha iyisini bulursun bence 30k bandında eğer ihtiyacın varsa takip edersin.
Top Bottom