Arama sonuçları: *

1. Gizemss

Ben de Sonunda Gold Oldum!

Merhabalar, sonunda Gold oldum ve bunu sizlerle de paylaşmak istedim. İlk kayıt olduğumda buraya çok yabancıydım. Daha önce hiç forum ziyaret etmemiş, mesaj dahi atmamış biri olarak geldim. Bilgisayar parçalarına, oyunlara çok meraklıydım. Hala da öyleyim gerçi. Kendimi sürekli bu konuda...
  2. Gizemss

Forumda gördüğünüz en saçma konu neydi?

Benim sanırım bu konu: https://donanimarsivi.com/forum/konu/bedavadan-sevap-kazanma-guenahlari-affettirme.110409/ Arada açıp gülerim. :D
  3. Gizemss

700 TL oyun mu olur?

Siyasete girmek istemiyorum ama bu nedir? Ne demek "Kur benim için önemli değil." Biz dışa bağlı bir ülkeyiz. Kullandığımız telefonlar, bilgisayarlar, arabalar hepsi Dolar-Euro'ya bağlı olarak geliyor. AMA OYUN OYNAMAK, EĞLENMEK LÜKS DEĞİLDİR! Bir çok büyük firma Türkiye'den çekilecek. Bu...
  4. Gizemss

Yasin Çelik doğum günün kutlu olsun!

@Yasin Çelik Doğum günün kutlu olsun. Bu da doğum gününün kutlandığı konu olsun. Nice senelere. 🥰🥰
  5. Gizemss

Babam korona virüsüne yakalandı

Arkadaşlar tek isteğim dualarınızı eksik etmeyin. O hastanede ben evde karantinadayım. Benim negatif çıktı şükür ama babam korona virüsüne yakalandı. Umarım sizin başınıza gelmez. Sağlıklı günler dilerim.
  6. Gizemss

AMD Ryzen soğutucu blok boyutlarını bilen var mı?

Bunların boyutlarının tam ölçülmüş hali var mı? (Fanboy konusu sanıp geldiysen yanlış geldin.)
  7. Gizemss

Oyunlarda aldığım en iyi ekran görüntüleri

Sizlere oyunlarda aldığım en iyi ekran görüntülerini paylaşmak istedim. Rise of The Tomb Raider Detroit Become Human Umarım beğenmişsinizdir, isterseniz Wallpaper olarak da kullanabilirsiniz. İyi günler dilerim. :)
  8. Gizemss

YKS Sınavına hazırlanacak olanlara tavsiyeler

Hoşgeldiniz burada sizlere bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım. En önemli şey hedef belirlemenizdir. Hedefiniz yoksa her şey karman çorman olur. 1- Hedef belirle. Gelin hedefinizi belirlemenizde ufaktan yardımcı olayım. Meslek lisesi mezunuysanız ve orada öğrendiğiniz meslekten...
  9. Gizemss

YKS Tercih sonuçları açıklandı

Bizim forumdan tercih yapan var mı? Varsa nereyi kazandı? Aynı yeri kazananlar olursa burada tanışsın hem. :D
  10. Gizemss

Üzüntü-Stres anında ne yapıyorsunuz?

Soru başlıkta. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  11. Gizemss

Internet Explorer aramızdan ayrılıyor

Internet Explorer 17 Ağustos 2021 tarihinde aramızdan ayrılıyor. Sadece Chrome, Opera vb. tarayıcıları indirmek için kullandığımız tarayıcı artık gidiyor...
  12. Gizemss

Rise of The Tomb Raider'dan aldığım bir kaç SS

İsteyen olursa duvar kağıdı olarak kullanabilir. Sizce nasıl olmuş?
  13. Gizemss

Bilgisayarımı nasıl aldım?

Bu yazıda hikaye anlatacağım aslında, belki birilerini gaza getirebilirim. Ben 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Bundan 11 sene önce ilk bilgisayarımı her bayram paramı biriktirerek, harcamayarak aldım. Yani 8 yaşında falanım o zamanlar. Ve aldığım bilgisayar buydu: Anakart: Asus...
  14. Gizemss

Korsan oyun devri bitiyor mu?

Bildiğiniz üzere 23 Ağustos 2019 tarihinde çıkan Call of Duty: Modern Warfare hala kırılmadı. Her oyunun da kırılması uzun sürüyor. Sizce korsan oyun devri bitiyor mu?
  15. Gizemss

Kardeşime ayakkabı alacağım, kararsız kaldım

Selamlar, kardeşime ayakkabı alacağım ama kararsız kaldım. Sizin görüşlerinizi almak istedim. Sizce hangisi? Sağ mı, sol mu?
  16. Gizemss

Youtube'dan para kazanmayı açmadan önce 2 kere düşünün.

Youtube'da kanal açtığınızda ve bu kanal gelir elde edebilir hale geldiğinde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sizi bir şirket olarak kabul ediyor. Yaşınız farketmiyor. İster 5 yaşında, ister 10 yaşında, ister 80 yaşında olun. Para kazanmayı aktif ettiniz diyelim. Ne yapmanız gerek? 1 TL bile...
  17. Gizemss

AMD FX-8350 işlemci 8.1 GHZ

Youtube'da gezinirken karşıma çıktı, sizinle de paylaşmak istedim. Dakikasını işaretledim.
  18. Gizemss

Bilgisayarınız kız mı erkek mi?

PC'niz kız mı? Erkek mi? Metin Belgesi açın. Aşağıdaki komutu kopyalayın ve Metin belgesine yapıştırın. Kod: CreateObject("SAPI.SpVoice" ).Speak"I love you." Farklı kaydet deyip konus_bakalim.vbs olarak kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyayı açın. çıkan Ses Kız mı ? Erkek mi?
  19. Gizemss

Neden hikayeli oyun oynarız?

❤ İŞTE BU YÜZDEN ❤
  20. Gizemss

Oyunlarda aldığınız en iyi ekran görüntüleri

Varsa, burada toplayalım hepsini. Ben başlayayım.
Top Bottom