Arama sonuçları: *

1. THE V

Nvidia DSR Özelliği 60hz Sorunu

Merhaba arkadaşlar; Ben RTX3060 aldım işlemcim ile darboğaz yediği için DSR teknolojisini kullanarak 2K ya çıkarttım ancak şöyle bir şey benim monitörüm normalde 165hz 1080p bir monitör 2K ya çıkartınca 60fps görebiliyorum bunu yükseltme olasılığım var mı?
  2. THE V

Çözüldü✓ Yeni Ekran Kartını Takınca Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar merhaba şuan yeni ekran kartımın montajını yaptım ancak hiç bir türlü görüntü alamıyorum eski ekran kartımı takınca sorunsuz çalışıyor yeni yi takınca çalışmıyor yeni olan rtx 3060. Eski driver yüklüdür dedim ddu ile sildim ama yine görüntü gelmedi ne yapmam gerekiyor tavsiye verir...
  3. THE V

Çift Monitör Darboğazı Düşürür Mü?

Arkadaşlar merhaba; Yakın zaman da RTX 3060 aldım uygun fiyata ancak işlemcim ile 1920x1080'de %10'a kadar bir darboğaz gerçekleşiyor ancak darboğaz testlerine baktığımda 2K monitörlerde darboğaz yemiyor araştırdığımda da bu tarz yorumlar gördüm benim merak ettiğimde şu başlıkta dediğim gibi...
  4. THE V

Çözüldü✓ Gigabyte RTX 3060 12GB OC Bu Fiyata Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar; Yılbaşından önce zamlar gelmeden RTX 3060 almaya karar verdim. Biraz araştırmanın sonunda bir adet gigabyte rtx 3060 12GB OC kartı 7998TL ye buldum sizce alınır mı bu fiyata yoksa beklemeli miyim karar vermedim? Ekstra bir öneriniz varsa da yazmanızı rica ederim...
  5. THE V

Çözüldü✓ GIGABYTE NVIDIA RTX 3060 Olarak hangisi daha mantıklı?

Başlıkta da sorduğum gibi 2'si arasında kaldım hangisi daha iyi sizce? EAGLE da soğutmasında sorun var deniyor ısınma problemleri yaşanıyor muş o nedenle kararsız kaldım...
  6. THE V

Çözüldü✓ İ3-10100F İçin Ekran Kartı Önerisi

Merhaba arkadaşlar; Ben yılbaşından önce bir ekran kartı almak istiyorum artık çünkü benim ki gerçekten sıkıntı çıkartıyor. Sistemimi darboğaz etmeyecek F/P bir ekran kartı arıyorum. Diğer forumlara ve donanım arşivi forumda çok fazla fikir ayrıcalığı var RX6600 çoğunlukla öneriliyor ancak...
  7. THE V

F/P EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Merhaba; Ben bir kaç gün önce yeni bir sistem topladım imza kısmında da donanımsal özellikler belirgin olarak yazılı İ3 10100F işlemciyi darboğaz etmeyecek en uygun fiyatlı ekran kartı sizce ne pek ekran kartı tarafında bilgim yok öneride bulunursanız sevinirim. (Bütçe verilen öneriye göre...
Top Bottom