Arama sonuçları: *

1. ProVodKa

Gamepower Kizaru 7.1 Ses sorunu

arkadaş kizaru 7.1 oyuncu kulaklığı satın almış. kulaklığı takınca sürekli içinden vik vik sesler geliyor neden olabilir. Sorunu nasıl çözebiliriz.
  2. ProVodKa

Yardım Anker Soundcore life Q10 Mikrofon sorunu!

Anker Soundcore life Q10 telefona bluetooth ile bağlarken hiçbir sıkıntı yok. Harika bir kulaklık. Ama pc'de şuan bluetooth yok. Kendi kablosu ile bağladım. GEcikme yok ses kalitesi harika ama mikrofonu çalışmıyor. Windows üzerinden bir ayar mı yapmamız gerekiyor? ']Ürünün Linki buradadır.
  3. ProVodKa

Öneri 300-350₺ Kulaklık Önerisi

1- Kulak üstü arıyorum. Kulak içi atmayın teşekkürler. 2- Amacım oyun oynamak değil. En iyi müzik deneyimini istiyorum. Oyuncu kulaklığı önermeyin. Lütfen. Eğer önerecekseniz de mikrofonu çıkartılabilsin. Dışarda takınca ben oyuncu kulaklığıyım diye bağırmasın. 3- Corsair HS35 önermeyin...
  4. ProVodKa

Öneri 300-350 TL Arası kulaklık önerisi?

Bir kaç kriter yazicam. Onlar arasından bir çoğu olursa harika olur. 1- Kulak üstü arıyorum. Kulak içi atmayın teşekkürler. 2- Amacım oyun oynamak değil. En iyi müzik deneyimini istiyorum. Oyuncu kulaklığı önermeyin. Lütfen. Eğer önereceksenizde mikrofonu çıkartılabilsin. Dışarda takınca ben...
  5. ProVodKa

Gs U12582 Specıal Kulaklık (Gshp1810bk) bu nasıl kulaklık?

yanlış bir şey söylersem affola ama ne bu kulaklık müziği kendi mi yapıyor? Sırf gs yazınca bu fiyata mı çıkıyor? ,8 bin daha az verip daha iyi kulaklar alınmaz mı ...
  6. ProVodKa

300 TL müzik için kulaklık önerisi

Arkadaşlar yeni bir kulaklık almadan önce belirlediğim kriterler şunlardı; 1. ilk önceliğim konforu. Uzun saatler kafamda olacağından kulaklarımı acıtmayacak ve ağırlığı ile kafamı yormayacak bir ürün olmalı. Pad'ler büyük olmalı kulaklarımı kapatıp ses izolasyonu sağlamalı. 2. ses kalitesi...
  7. ProVodKa

Öneri 300 Tl bandında (mikrofonsuz) kablosuz kulaklık önerisi?

lütfen ışıklı şeyler atmayın sade şeyler bakıyorum daha çok oyun oynayan birisi değilim sadece müzik dinlerken iyi ses versin yeter. Okulda da kullanıcam o yüzden oyuncu ekipmanı gibi görünmez sevinirim. şimdiden teşkkürler.
  8. ProVodKa

Öneri 250-300 TL'ye Kulaklık Önerisi? (mikrofonsuz)

Başlıkta gördüğünüz gibi, maks 300 Tl ye kadar kulaklık bakıyorum. Tek şart sadece pc de kulannmıcam bazı zamanlarda okula giderken yahut telefon üzerinden takılıcam. Kablosuz olursa harika olur ama 300 tl ye kablosuz olcağını sanmam yoksa kablolu önerebilirsiniz.
Top Bottom