Arama sonuçları: *

1. H

Tablet kalem

Evet ana mesela kalemli tabletlerde kalemin uçu inçe oluyor yoksa 20₺ ye de dokunmatik kalem bulabiliyorsun önemli olan inçe uç ile yazması
  2. H

Yeni PC için onay 😁

Haklısın ama hdd de sadece fotoğraf tutmayı düşünüyorum o yüzden düşük tuttum ama son anda belki dediğini yaparım teşekkürler 🙂
  3. H

Tablet kalem

Çok inceledim fiyatları pahalı olanlara bakamadım Bilgim yeterli olmadığı için ama araştırınca 2000₺ ye kalem var ama emin olamıyorsunuz .
  4. H

Yeni PC için onay 😁

İşlmevi: AMD 3700x Anakart: Asus rog x570 f gaming Ekran kartı : soruya gigabyte 2070 süper Depolama : corsair 480GB(aklımda kalan 512 de olabilir ) m2 500 GB hdd her hangi bi marka RAM: corsair vengeance RGB pro 3600 MHz 8x2 Kasa : carbide şeridi 275r Psu : burada sizden yardım isteyeceğim...
  5. H

Sistem toplayacağım

Bilgin yoksa o işe girme çünkü maddi olarak zarara uğrarsın sana şunu Önere bileğim Abdullah abi 6000 tl civari PC topladı senin bütçen daha fazlaysa örnek veriyeşım B450 ana kart değil de x570 ana kart kullanırsın ekran kartını değiştirirsin böyle bütçen yettiğince küçük araştırmalar yapaarak...
  6. H

Tablet kalem

Arkadaşlar önce merhabalar iyisiniz umarım... Arkadaşlar herkes de tablet vardır be genelde o tableti kalemle kullanmaya çalışırız bende bunun için uğraştım tabletimde kalem desteği olmadan kalem kullanmaya çalıştım ve internetde hiç bi yerde bu konu ile ilgili Bilgi bulamadım eğer ihtiyacı olan...
  7. H

Fiyat performans monitör tavsiyesi

James Donkey donanım arşivi inceleme videosu çekmişti alacaksan buna baktıktan sonra al
  8. H

MHz vs CL

Peki neden böyle bi şey tercih ettiniz?
  9. H

MHz vs CL

3200 MHz cl14 mı yoksa 3600 MHz cl16 mı ? Pc toplamayı düşünüyorum ama sadece ram de aklım takıldı... Şimdi den çok teşekkür ederim ?? Neden tercih ettiğinizde yazarsanız çok mutlu olurum ??
Top Bottom