Merhaba arkadaşlar başlıktaki anakartın bıosunu güncellemek istiyorum f2 sürümünde şuan ama en son f53 sürümü cıkmış direk bunu yüklesem oluyor u yoksa aradaki güncellemeleride yapmam gerekli mi?
1615999164
Bilgisi olan yok mu?
Arkadaşlar kardeşim bilgisayarda gta5 oynayınca diğer çihazlarda internet cok düşüyor 25 megabit internet ama o oyuna girince en fazla 2 megabit kullana biliyorum. Bu sorunu nasıl cözeriz bu kadar ağı yemesi normal mi gta5 ve discord kullanıyor. Resmen evde mobil veri kullanıyorum. cözümü...
Arkadaşlar laptopumda windows 8 de gelişmiş güç ayarlarımdan Windows 8 de en yüksek işlemci durumunu %100 99 lara düşürüyordum turbo kapanıyor du. Ama Windows 10 da bu yöntemi deniyorum işe yaramıyor. Nasıl kapatabilirim?
Asus x550jk notebook bar şuana kadar 60 derece oldugunda ses gelmeye başlayarak çalışan fan bugün itibariyle 40 derecede çalışıyor ses beni uyuz etti nasıl düzeltebilir eski haline alabilir ne oldu anmamadım dün normaldi
Merhaba x550jk kaptop var 850m ekran kartlı coğunuzun bildiği model zaten pc ısınmaya başladı işlemci hızını nasıl dülürebilirim gün yönetimin den en yüksek gücü düşürme var. Onu biliyorum sorduğum biostan veya başka yerden daha etlili olcak şekide nasıl düşürürüm? Ayrıyeten laptoplarda voltaj...
railway empire türkçe yama varmı arkafaşlar aradım bulamadım bir iki sitede var ama yamadan başka her virüs var içlerinde bilen eden varsa yardımcı olabilir mi size zahmet
1599834173
Bilem yokmu arkadaşlar?
Tamamen şans aynı marka modelde alsan üstündeki bellekler farklı firmalara ait oluyor seri nosunu sor seninkiyle karşılaştır. En temizi başta dual kit almak