Arama sonuçları: *

1. Jumong

Vakıfbank mobilden altın alınır mı

Yukarıda
  2. Jumong

30000 tl'yle ne yapılır?

15 yaşındayım ve borsa harici tavsiye istiyorum.
  3. Jumong

Adını hatırlamadığım bir filmi arıyorum

Bu filmde boynunda halka olan köpekler ve her köpeğin sahibi vardı.Yeşil bir uzaylı vardı. Dünyaya göktaşı çarpıyordu. Disney channel veya cartoon network de yanınlanıyordu. Bilen varmı?
  4. Jumong

Paramı neye yatırmalıyım?

Şuan elimde 6000 tl ve 2600 tl lik döviz var ve bu rakamı çalışarak yaz sonuna kadar 30000 tl den fazlaya çıkaracağım . Şuan ki 6000 tl yi neye, biriktireceğim 30000 tl yi neye yatırmalıyım?
  5. Jumong

Kullanmadığım bir internet sağlayıcısından borç mesajı geldi

Böyle bir mesaj geldi ama ben millenicom kullanmıyorum yanlışlıkla atılmış olabilir mi?
  6. Jumong

Okul değiştirmek istiyorum

10.sınıfım ve şuan özel meslek okulundayım , öğrencilere artık katlanamıyorum ve istemediğim derslerden sıkıldım günümün boşa geçtiğini görüyorum o yüzden farklı bir okula gitmek istiyorum . Malatya da yaşıyorum ,ortaokul obp si 92 , 9.sınıf ortalaması 91,7 ,lgsyi çok boşlamıştım acısını...
  7. Jumong

Okul değiştirme hakkında

Şu an 10.sınıfım özel bir meslek lisesinde okuyorum .Okul bütün masraflarımı karşılıyor.Ama ana dersler benlik değil dinleyesim gelmiyor. Ve sınıfımda o kadar kopya çekildi ve kötü öğrencilerin benle aynı hatta daha yüksek ortalamayla olmaları sinirimi bozdu Mühendis,tesisatçı gibi meslekler...
  8. Jumong

Boy uzaması hakkında

Boyum ayakkabıyla beraber 173 yaş 14, 15 yaşıma girmeme 3 ay var Boyu neyin uzattığını , neyin kısalttığıyla alakalı çoğu bilgiye sahibim Benim sizden istediğim tecrübelerinize dayanarak boyumun uzama durduğunda kaç cm olacağıyla alakalı. Akrabalarım ve ailem hakkında bilgi vereyim Babam 178...
  9. Jumong

Spor performansımda düşüklük hissettim

Spor salonuna gitmiyorum hareketleri evde yapıyorum.Günde 200 300 arası şınav çekiyorum . Dün 30 caki,mekik,squat 50 şınav, 3dk plank dinlenmeden yaptım . Yaptıktan sonra baya halsizleşmiştim bugün kalktığımda da performansım düşmüştü fazla mı vücudu zorladım merak ettim dün kalori ihtiyacını...
  10. Jumong

Bedensel özelliklerim nasıl?

Yaş 14 boy 172 açıkçası kendimi kısa hissediyorum boyumu uzatmak için ne yapabilirim? İkinci olarak kilo 65 karın kasımı geliştirmek için ne yapabilirim?
  11. Jumong

Türkiyede PC Almak Neden Bu Kadar Zor?

Bannerlord diye bir oyun var adam akıllı oynatacak pc ekipmanları falan 10 k yı buluyo Bi oyun için o kadar para verilmez diye düşünüyorum ülkemiz niçin böyledir?
Top Bottom