Arama sonuçları: *

1. Ömer Murat KARACA

Havit Gamenote Fuxi H3 alınır mı?

Elimden 2-3 tane geçti hepsinden de memnun kaldım bir sıkıntım yoktu.
  2. Ömer Murat KARACA

S24 ultra alıp server kayıt

Hatasız hocam cihaz, 10 günlük zaten. Sıfırı ne ise bu da öyle.
  3. Ömer Murat KARACA

25K'ya aldım hocam. 12/256 Titanyum Gri
  4. Ömer Murat KARACA

S25'i bekliyordum ama uygun denk gelince 10 günlük 24 Ultra aldım bugün gelecek. Kayıt şuan kapalı, ağustos sonuna kadar vakit var illa açılır. Açılmazsa da eski telefonumla birlikte çift telefon kullanacağım. S25U için TR beklentim 80K, YD fiyatı da 40-45 arası olur. Tabii net rakamı 22 Ocakta...
  5. Ömer Murat KARACA

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5499TL

Dün S24U aldık buna para kalmadı😅 Buds 2'den devam şimdilik. Fiyat süper. Alanlara hayırlı olsun
  6. Ömer Murat KARACA

Bilgisayar Mühendisi okunur mu?

5000-10000'i bir tutmadım zaten ancak 50K ile 300K arasında fark yok hocam 1736281424 Diploma ile alırlar, 3-5 gün sonra bir şey bilmediği anlaşılınca kapı dışarı ederler hocam.
  7. Ömer Murat KARACA

Mühendislikte ilk 5000-10000 haricinde gireceğin üniversitelerin neredeyse hiçbir farkı yok. Kendini bölümdeki eğitim dışında geliştirmezsen Odtü'den de mezun olsan işe yaramaz bir mühendis olursun hocam o yüzden tam tersi üniversitenin düşünüldüğü kadar ciddiyeti yok
  8. Ömer Murat KARACA

Fırat Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim 4. sınıf. Manevi olarak ocağım söndü, 1 sene uzattım, daha da uzama ihtimali var. Kesinlikle gereksiz zorluyorlar, kafaları eskide kalmış saçma sapan işler yaptırıyorlar. Sene 2025 oldu biz elle staj defteri yazıyoruz 40-45 sayfa :) Klinik açmaya paran...
  9. Ömer Murat KARACA

S24 Ultra YD vs S24 FE TR

Okey o zaman, sıfır TR alıyorsunuz sandım pardon. Hayırlı olsun
  10. Ömer Murat KARACA

Hocam ben alır almaz kutudan çıkarıp güncelleme yaptım. Eski halini bilmediğimden gözüme batan bir durum olmadı 1736184908 İOS - Android kıyası yapmıyorum ama Düz 15-16 kıvamındaki S24FE 24-25K bandında alınıyorken 3-4 senelik İphone 13 almazdım şahsen. yine de tercih meselesi hayırlı olsun...
  11. Ömer Murat KARACA

Arkadaşlar merhaba, 3.5 senedir S20FE Snapdragon 6/128 versiyonunu kullanıyorum. Başına biraz talihsiz şeyler geldi :) Şuan geniş açı kameram buğulu (cihaz su aldı her yerini tamirsiz kurtardım ama kamera mekanik center oldu xD), kamera camı çatlak ve ekran dıştan çatlak. Arka kapağı da...
  12. Ömer Murat KARACA

❌İndirim Bitti! Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz CL16 🔥 540TL 🔥

https://pckolik.com/urun/IRP-W3600D4V64L18S-16GDC?ref=akakce&v=1.51.5 Şu varken pahalı. Ayrıca Patriot'da 10 ram'den en az 2-3 tanesi bozuk çıkıyor. Goodram'de daha kutuda bozuk çıkana denk gelmedim.
  13. Ömer Murat KARACA

Yardım Laptop Mu Masaüstü mü Mühendislik için

'Gaming laptop alırsam Pil süreleri çok düşük 2-3 saat gibi rakamlar duydum' Bu cümle Eskide kaldı. R9 7940HS (i9 13900H dengi) Asus Tuf A15 cihazımla harici GPU'yu devre dışı bırakarak 6-7 saat ekran süresi alıyorum. SQL server vs kullanırsam 4.5-5 saate düşüyor. 7000 serisi Ryzen işlemcili...
  14. Ömer Murat KARACA

Yardım Taksit ile mönütör alacam ama bir sıkıntı var

Fiyat gereksiz fazla oluyor, sen bilirsin
  15. Ömer Murat KARACA

Paycell ön ödemeli kart, kredi kartı değil taksit yapamazsın onla
  16. Ömer Murat KARACA

Türkcell hat ile alman için sadece Türkcell pasaj'dan alman lazım. 4K'lık monitörü 6-7K olarak ödersin. Biriktirip alsan daha az zam yer
  17. Ömer Murat KARACA

Kredi kartı olmadan alamazsın. Yaştan dolayı alışveriş kredisi de çıkmaz
  18. Ömer Murat KARACA

Yardım Asus tuf a15 CPU 95 derece

Arkadaşların belirttiği gibi oda ısısını düşürebiliyorsanız süper olur. Altına mutlaka bir stand tavsiye ederim. İlla soğutuculu olmasına gerek yok fanlar havayı daha rahat çekse bile farkedebiliyor. Görseldeki gibi, ortalama 200TL'lik bir stand fazlasıyla iş görür. (Teknosada 250'ye vardı...
  19. Ömer Murat KARACA

Genel FPS kaybından ziyade oyun program farketmeksizin anlık drop'a sebebiyet verir Throttling.
  20. Ömer Murat KARACA

Son 4 sene içinde Asus Tuf F15 2021 İ5 11400H - RTX 3050Tİ, Tuf A15 2023 R7 7735HS - RTX 4060 ve Tuf A15 2023 R9 7940HS - RTX 4070 cihazlara sahip oldum. 4070'liyi hala aktif kullanıyorum. 3 cihazımda yük altında CPU'yu 95 dereceye sabitliyor, 1MHZ bile kayıp yok. Zaten Asus'un yaptığı...
Top Bottom