Arama sonuçları: *

1. Asus Lc ıı 360 Argb sıvı soğutma kapalı kutu

Asus Lc ıı 360 Argb sıvı soğutma kapalı kutu

Ürün kapalı kutu sıfır garantili. 6 yıl garantisi mevcut. Kullanmaktan vazgeçtim o yüzden satıyorum. Elden teslim öncelik. Kargo en son çare havale sonrası olur. Referansım gruplarda bolca mevcut. Fiyat 5600 tl
  2. Asus tuf Lc II 360 Argb kapalı kutu sıfır

Asus tuf Lc II 360 Argb kapalı kutu sıfır

Ürün kapalı kutu sıfır garantili. 6 yıl garantisi mevcut. Kullanmaktan vazgeçtim o yüzden satıyorum. Elden teslim öncelik. Kargo en son çare havale sonrası olur. Referansım gruplarda bolca mevcut.
  3. S

Geliver ve kolay gelsin firması evde yoktunuz yalanı

Başka şehirden bir arkadaştan monitör aldım. Kargoya verdi geliver üzerinden. Kargom dağıtıma çıkarıldı. Kolay gelsin firması isimli kargo şirketi. Kapıma kadar gelip. Zile basmadan çekip gidip evde bulamadık diye beyanda bulunup mesaj atıyorlar. Bunu sosyal medyada yazacağımı söylediğimde Ceren...
  4. S

Recep Baltaş, İsrail'e desteklediğini belirten bir tweet paylaştı.

israildeki çocukların ölümünü destekleyen ahlaksız köpektir açık ve net. israil'in yaptığını meşru görende soysuz ve ahlaksız biridir.
  5. S

Hepsiburada 11.11 indirim yalanı

Hepsiburadadan ürün satın aldım madam coco mağazasından ürün 2.750 tl den 825 tl ye düşüyor yüzde 70 indirimle ama bu yalan, 11.11 indirimleri bittiğinde firma aynı ürünün fiyatını 1.000 tl ye çekti. Thh ye başvuru yapıcam aradaki fiyat farkını almak için. Bunlar tüketiciyi kandırmak için her...
  6. S

Yardım Xiaomi hava nemlendirici siparişim iptal edildi.

olay dün yaşandı, hafta sonuna kadar beklicem. bakalım sağolasın
  7. S

hepsiburada arada yanacak sanrıım :) 1699536618 evet yurtdışı ama hepsiburada üzerinden aldım. talep oluşturdum eğer göndermezlerse thh ye başvurucam.
  8. S

olabilir ama ben ürünü sipariş edip ödedim fiyatını. iptal etti kafasına göre. stok varken aldım yani. talep oluşturdum bakalım nolacak.
  9. S

Apo nun paylaştığı hava nemlendiriciyi sipariş ettim, stok varken ettim fakat satıcı iptal etti. Niye kampanya yapıyorsunuz ürünü göndermeyecekseniz eğer ? ben bunu anlamıyorum. Reis bu konuyla ilgilenmeli rica ediyorum.
  10. S

Gigabyte GP-P750GM 750 W gold modüler psu için Gpu kablosu

Arkadaşlar bu psu için gpu kablosu alıcam. Rtx 4070 ti ile kullanıcam. Hangi marka ya da ne almalıyım link atar mısınız ?
  11. S

Gamebooster GB-327LCQ-H 32 VESA DESTEĞİ VAR MI ?

Arkadaşlar merhaba, elimde bu monitör var ve Vesa desteği var mı yok mu hiç biryerden öğrenemedim. bu konuda bilgisi olan var mı ?
  12. S

Öneri Amd ekran kartları yazılım sorunu

Arkadaşlar bir hata yapıp rx 6500 xt aldım ve bin pişman oldum. yazılımı o kadar kötü ki, kartı taktım pc sürekli mavi ekran yemeye başladı, format atmak zorunda kaldım ondan sonra da bazı programları yükledim onlardada mavi ekran verdi. Ben böyle saçma bir şey görmedim apu kullanırken sorun...
  13. S

TURKCELL AŞIRI KAZIK CAYMA BEDELİ ÇIKARMASI

Turkcell hattı kullanıyordum ve taahhüt yenilemesi yaptım, yaparken de müşteri temsilcisine ; eski taahhüdümle ilgili hiçbir yükümlülüğüm yok değil mi? Dedim. Bana evet cevabı verdi, herhangi bir yaptırımı vs kalmıyor yeni taahhüde geçince değil mi? Dedim. Evet dedi. Fakat başka operatöre...
  14. S

Hyper x Cloud 2 pc de mikrofon çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba, Hyper x cloud 2 kulaklığım var. ses gelmede problem yok fakat. mikrofon çalışmıyor. farklı bilgisayarda denedim ama yine sonuç aynı. Telefona jack girişiyle takınca çalışıyor mikrofon ama bilgisayarda çalışmıyor bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen ? teşekkürler.
  15. S

Çözüldü✓ DP KABLOSU GPU DAYKEN GÖRÜNTÜ GELMİYOR VE BİOSA GİRMİYOR

Nvidia denetim masasında görünüyor. Özelliklere bakınca görünüyor sorun yok ama. ne zaman dp u ekran kartına taksam pc açılmıyor. Bios güncellemesinden sonra böyle oldu. daha önce bios a girmiyordu dedim güncelleme yapayım. Daha sonra güncelledim ve şimdi böyle oldu.
  16. S

Şuan apudayken pc açık çalışıyor, hiç bir ışığı yanmıyor, Ama dp kablosunu Ekran kartına taktığımda görüntü gelmiyor, pc açık her şey okey. ama görüntü Dp kablosu anakarta takılıyken geliyor.
  17. S

Vga ışığı yanıyor daha sonra sönüyor. onları biliyorum. bilgisayar parça bilgim iyi ama bu sorunu çzöemedim
  18. S

kardeşim ekran kartında takılıyken açmaya çalışınca hiç bir şey yanmıyor ışık vs ama Siyah ekranda kalıyor. kasa çalışıyor her şey çalışıyor. o dediklerini yaptım.
  19. S

Arkadaşlar merhaba, dp kablomu anakart a takınca pc açılıyor fakat , ekran kartına takınca görüntü gelmiyor. bu konuda yardımcı olur musunuz ? Sistem : Ryzen 5 5600g 1060 3 gb msi b550 mortar wifi 16 gb ram
Top Bottom