Arama sonuçları: *

1. Yavuz KAYIŞ

PC format sonrası açılmıyor

Arkadaşlar eski PC de Gigabyte P3DSL anakart var ve USB üzerinden format atmayı desteklemiyor ... Bende yeni PC den format attım sonrasında geri yerine taktım fakat PC açılıyor bus device listing de takılı kalıyor ne yapabilirim var mı daha önce yaşayan ?
  2. Yavuz KAYIŞ

Çözüldü✓ Ekran kartıma bişeyler oldu

Arkadaşlar gts 450 dün aynı testi yaptım 15 fps 78 derece oldu bugün 44 derece 5 fps frekanslar sabit 405 mhz dün 810 du sadece içini açıp termal macununu değiştirdim bir sorun yoktu sonra da test ettim ama sabah böyle oldu...
  3. Yavuz KAYIŞ

Mavi ekran hatası cözemedim

Komşum PC verdi eski PC siymiş çalışmıyor dedi sistem açılıyor Windows geliyor siyah ekran mouse geliyor sonra mavi ekran nasıl çözerim Gpu GTX460 Sistemde sıkıntı yok başka kartta olmuyor birtek bunda sistem Q9500 8 GB ram G41 775 pin anakart Gigabyte
  4. Yavuz KAYIŞ

Fanım dönüyor fakat ışıkları yanmıyor

Arkadaşlar Lunatic Albatrtos marka kasa 2.el aldım fanları dönüyor fakat ışıkları yanmıyor kasada kontrolcü yok içinden çıkmıyor ... internetten araştırdım 4 tane fanın moleksini birleştirip güç vermek lazımmış yaptım egzoz fanıdan 2 pinli bir kablo geliyor onuda reset butonuna bağlayıp...
  5. Yavuz KAYIŞ

Fanların ışıkları yanmıyor

Yeni kasa aldım 2. elden LUNATİC Albatros herhangi bir fan kontrolcüsü bulunmuyor internetten araştırdım 4 fan var 4 ünü molexle bağlıyorum en arkaya psu dan gelen molexi bağlıyorum egzoz fanından çıkan soketi de reset tuşuna bağladım fakat fanlar dönüyor ışık yok ... yardımcı olursanız...
  6. Yavuz KAYIŞ

HDMI görüntü aktarım sorunu

Arkadaşlar ekran kartım (GTS 450) nde 2 dvi birde hdmı mini var ben buna pes 2021 yükledim Kaldırıyor fakat hdmı ile televizyona bağlayınca okumuyor dönüştürücü çalışıyor hdmı kablosu çalışıyor ama neden olmuyor @Emir Aydın @Mehmet Yılmaz ve
  7. Yavuz KAYIŞ

Ekran kartı fanı kırıldı

Arkadaşlar GTS 450 150 TL ama fanı kırık yerine nasıl bir fan uydurabilirim
  8. Yavuz KAYIŞ

Sorun stok fandan mı sizce

intel quad q6600 işlemcim var termal macunu değiştirmeden önce boşta 70 derecelerde geziyordu termal macunu değiştirdim şimdi 62 derece falan fanın kesin oturduğundan eminim termal macun 2 mq lık bir macun peki bu işlemci niye bu kadar ısınıyor
  9. Yavuz KAYIŞ

Anlamsız DirectX Desteği

Elimde 2 tane antika ekran kartı var 8400GS ve 9500GT saçma olan şey ise Markası belli bile olmayan 30 TL ye aldığım 8400GS dx12 destekli oyunları açarken 70 TL ye Aldığım Asus 9500GT ise dx9 dan başka oyun açmıyor Neden olabilir ? Not : 8400 GS bilgisayarcıdan alındı bir işlem yapmış...
  10. Yavuz KAYIŞ

Ram taktım ve mavi ekran

Arkadaşlar yeni ram aldım taktım 10 dk PC yi kullandım sonra mavi ekran yedi neden olabilir ram uyumlu ve frekansı aynı
  11. Yavuz KAYIŞ

Sadece bu 2 oyun kasıyor

arkadaşlar sistemimin yetmesine rağmen Carx Drift racing ve blur bende çok kasıyor neden olabilir ikiside basit oyunlar kafayı yiyecem
  12. Yavuz KAYIŞ

Arkadaşlar nasıl oyun verisi yedeklerim

arkadaşlar annemin telefonu sıfırlıcaz kelime oyununda level kasmış gitmesin diyor bunu verilerini nasıl yedeklerim
  13. Yavuz KAYIŞ

valorant grafiklerin bozulup düzelmesi

arkadaşlar oyuna ilk girdiğimde grafikler oyun hamurundan yapılmış gibi oluyor sonra düzeliyor bunu nerden kapatabilirim
  14. Yavuz KAYIŞ

ekran kartı değişti oyunlar gitti

arkadaşlar bende önceden 8400gs vardı ets 2 ve asseto corsa yı oynuyordum değiştirdim 9500gt aldım diğer oyunlar sıkıntısız fakat ets 2 ve assetto açılmıyor a.c yarışsa gir diyorum hani 2. sekme açılır oyun başlar ya olmadı başalmıyor araştırdım 32 bitte başlat diyorlar olmuyor çıldırıcam mmm...
  15. Yavuz KAYIŞ

Ekran kartı bazen ölü piksel yapıyor

Arkadaşlar ekran kartı aldım yakında satcam fakat pcyi açlığında 1-3 tane beyaz piksel oluyor yenileyince geçiyor neden olabilir nasıl geçer
  16. Yavuz KAYIŞ

oyunu nasıl kopyalayabilirim

arkadaşlar laptopta pes 2017 var pc ye atmak istiyorum hangi dosyaları nereye atıcam kurulum yapıcam mı
  17. Yavuz KAYIŞ

Steam oyunlarda hata veriyor

Arkadaşlar ETS2 ve Assetto corsayı sıkıntısız oynuyordum ekran kartını değiştirdim sonra ETS 2 oyuna giriyor sür diyorum siyah ekran ve oyun kapanıyor Assetto corsa da aynı yarış diyorum loading diyor girmiyor aynı menüye atıyor Yaptığım şeyler araştırma yaparak Windows Vista Pack 1 ve...
  18. Yavuz KAYIŞ

Huawei Mate 20 lite hataları

Arkadaşlar Huawei mate 20 lite kendi. telefonum alalı 1 sene bile olmadı fakat hatalar var benden mi telefondan mı bilmiyorum Hatalar Uygulamadan atma Chrome ve Instagram Kamerada fazla beyazlama var ilk aldığımda böyle değildi Ve hoparlörden ses azaldı Tüm güncellemeleri yaptım virüs yok...
  19. Yavuz KAYIŞ

Ekran kartı değiştirdim oyunlar açılmaz olduu

Arkadaşlar asseto Corsa ve ets 2 otjinal olmasına rağmen açılmıyor neden olabilir
  20. Yavuz KAYIŞ

Fs 17 Takılma sorunu var

Arkadaşlar fs 17 oyunuyorum fps yüksek fakat oyun takılıyor bir tek bu oyunda oluyor
Top Bottom