Arama sonuçları: *

1. Yavuz KAYIŞ

Sizce bu iki soğutucu arasında fark var mı

@Abdullah Hacıgül abi video çektikten sonra Smowman m200 ler +20 tl zamlandı bende buna bire bir benzeyen bir soğutucu buldum sizce aralarında fark var mı ? Birde alternatif olarak bir soğutucu var mı ...
  2. Yavuz KAYIŞ

biosu sıfırlayınca o.c gidermi

soru yukarda
  3. Yavuz KAYIŞ

Laptopumun nasıl soğutmasını güçlendirebilirim

HP bs 008 nt 1600₺ aldım ilk başlarda hiç sıkıntısız cs oynatırken şimdi fazla ısınıyor altına soğutucu aldım vakum da aldım fakat bunları taşımak istemiyorum içindeki iki tane bakır boru ve bir fan var bu içindeki soğutucuyu değiştirebilir miyim veya nasıl yükseltebilirim
  4. Yavuz KAYIŞ

Videodaki O.C yi yapsam bir şey olur mu

Bu oc yi stok fanla yapsam kaldırır mı başıma bişey gelir mi ilk O.c
  5. Yavuz KAYIŞ

Arkadaşlar indirim iyi mi alıcam

Nasıl uygun mu
  6. Yavuz KAYIŞ

O.c konusunda yardım

Arkadaşlar fark freezer 94 rd aldım şuan işlemci strest tesinde Max 60 derece oluyor Basit bir o.c yapmak istiyorum nasıl yapabilirim İşlemci Intel quad q6060 Anakart Asus p5kpl am se 775 pin Psu fsp 500 w psu
  7. Yavuz KAYIŞ

Yardım Max 200₺ cpu soğutucu

Arkadaşlar Intel quad q6060 ( 775 pin ) işlemci soğutucusu önerir misiniz link atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  8. Yavuz KAYIŞ

200₺ cpu soğutucu

Arkadaşlar Intel quad q6600 stok fanla çok ısınıyor Max 200 TL ye iyi bir soğutucu önerir misiniz link atarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
  9. Yavuz KAYIŞ

Yardım İşlemciyi soğutamıyorum

Intel quad q6600 işlemcim var intelin stok soğutucu olarak en kalın ve en kaliteli stok fanı var fakat işlemciyi soğutamıyorum boş 55 60 derece yeni soğutucu almak yerine ne yapabilirim
  10. Yavuz KAYIŞ

Yardım Q6600 soğur mu

Arkadaşlar elimde bir adet ince profil Intel stok soğutucu var ve işlemci aşırı derecede ısınıyor boşta 60 derece bu stok fanı taksam değişim ne kadar olur Not elimde var https://www.cpumedics.com/intel-d34223-001-original-heatsink-fan-assembly-cpu-cooler-for-intel-socket-775-lga775/
  11. Yavuz KAYIŞ

Yardım Hangi soğutucu

Elimde 2 adet Intel stok fan var ikiside 2005 2006 yıllarına ait kalın profil soğutucu var sizce hangisi daha iyi 1 Altı nikel galiba ya da başka bir şey parlak gri kalınlık ikiside aynı 2 altı bâkır fan yaprakları daha kalın ve az Sizce hangisi fark olurmu İşlemci quad q6600 2.60 GHz
  12. Yavuz KAYIŞ

ekran kartı nasıl oc yapılır

beyler ekran kartım full yük altında max 70 derece oluyor bunu nasıl oc yapabilirim oc yapmaktan anlamam kartı yakmaktan korkuyorum ekran kartı https://www.vatanbilgisayar.com/hd6850-cift-fan-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html
  13. Yavuz KAYIŞ

Yardım Basit overclock nasıl yapabilirim

Overclock yapmak istiyorum fakat işlemciyi ya da anakartı yakmaktan çok korkuyorum Basit overclock nasıl yapılır birde mahalle bilgisayarcıya götürsem o anlar mı
  14. Yavuz KAYIŞ

Yardım Overclocktan anlayanlar

Overclocktan anlayanlar mesaj atabilir mi Özel olarak konuşma başlatmak istiyorum Not anakart eski
  15. Yavuz KAYIŞ

İşlemci basit overclock

Intel quad q6600 işlemci base olarak 2.4 GHz hızında çalışıyor bu işlemciyi stok Intel fanla ne kadar overclock yapabilirim overclocktan anlamam ve işlemciyi yakmaktan çok korkuyorum Birde darboğazı azaltır mı NOT İşlemci soğtucu eski tip yani kalın profil
  16. Yavuz KAYIŞ

Stock Fan dönüşümü

Beyler elimdeki stok fanı Siayh sprey boya ile boyasam soğutmayı etkiler mi
  17. Yavuz KAYIŞ

Yeni Intel fan

Tarafını seç Not Ryzen 3 ün içinden çıkan soğutucu ile karşılaştırın Görmeyenler için link https://donanimarsivi.com/intel-uzun-sure-sonra-islemci-sogutucusunu-yeniledi/
Top Bottom