Arama sonuçları: *

1. Deadlifter

A320 anakart ryzen 5600 destekler mi?

A320 anakart ryzen 5600 destekler mi?
  2. Deadlifter

Pc bazen açıldığında kasıyor resetlediğimde düzeliyor.

Pc bazen açıldığında kasıyor resetlediğimde düzeliyor. Ssd kaynaklı ollabilir mi acaba bilgisi olan?
  3. Deadlifter

32gb flash belleğe 14 gb dosya yükleyemiyorum.

32gb flash belleğe 14 gb dosya yükleyemiyorum. Çok büyük diyor.
  4. Deadlifter

Gta V giriş ekranında kasıyor, oyunda sıkıntı yok.

5600x 16gb 3600mhz ram 3070 ekran kartı Sistem bu gta v açıldığında ilk ekranda kasıyor ama oyun içindeyken problem yok.
  5. Deadlifter

Eski Sistemi Nasıl Yükseltebilirim?

Arkadaşlar bir arkadaşım var. Boş vakitlerinde sadece metin2 oynuyor. Bu bilgisayarda biraz kasma yapıyormuş. Biraz yükseltme yapsam faydası olur mu diye sordu. Ram sanırım ddr2. Daha yüksek gb olanı bulunur mu bulunsa fayda eder mi? Ekran kartı bir iki tık yükseltilse falan nasıl olur neler...
  6. Deadlifter

Fotoğraftaki sorun ekran kartından mı kaynaklı?

Masaüstü böyle sadece diğer uygulamalara vs girebiliyorum ve gözüküyor. Ekran kartından dolayı mı?
  7. Deadlifter

Bilgisayara görüntü gelmiyor. Ayrıntı konuda

Eski bir bilgisayarım var M5a97 r2.0 anakartlı ddr3 2x4gb ram'li fx 6300 işlemcili hd4850 ekran kartlı bir sistem. Sisteme görüntü gelmiyor. Geçen haftada böyle olmuştu. Söküp ramlerini silgi ile vs. sildim. Bios piline kadar çıkardım bi süre bekledim taktım. Taktığımda açıldı. Şimdi yine...
  8. Deadlifter

DDU ile sürücüyü silince yeniden başlattığımda görüntü gelir mi?

DDU ile sürücüyü silince yeniden başlattığımda görüntü gelir mi?
  9. Deadlifter

Eski bir bilgisayarım var ekrana görüntü gelmiyor

Eski bir bilgisayarım var ekrana görüntü gelmiyor. Arada sırada yapıyordu ramleri tak çıkar yapınca düzeliyordur. Şuan düzelmiyor sizce sorun ne olabilir?
  10. Deadlifter

Sürekli bu aygıtı mı taktınız penceresi geliyor?

Kulaklık ve mikrofon için sürekli bu aygıtı mı taktınız uyarısı geliyor bu yazıyı yazarken bile en az 10 defa geldi nasıl çözeceğim bunu :D
  11. Deadlifter

Wifi bağlanamama sorunu

Arkadaşlar evde tek modem var. Tp link marka bir modem. Bu moden 2 wifi ağı veriyor. Örnek olarak wifi1 hızlı , wifi2 yavaş olan diyelim. Wifi1 e laptop telefon gibi cihazlardan bağlanırken masaüstüne taktığım wifi adaptörü ile sadece yavaş olan ağa bağlanabiliyorum. Hızlı olana nasıl bağlanırım
  12. Deadlifter

Uzaktaki bir bilgisayardan kullandığım bilgisayar veri aktarabilir miyim?

Arkadaşlar diyelim bilgisayarlardan biri istanbulda, bir diğeri tekirdağda olmak üzere iki farklı bilgisayar var. İstanbulda olan bilgisayarda yüklü olan video dosyası olsun. Ben bu video yu uzaktan bağlanarak tekirdağdaki bilgisayara aktarabilir miyim?
  13. Deadlifter

Matematiği çok iyi olan var mı?

Matematiği çok iyi olan var mı?
  14. Deadlifter

Anakart asus ekran kartı msi olursa ?

Anakart asus ekran kartı msi olursa ? Rgb ler vs farklı yazılımlar ile kontrol edilir mi sorun olmaz dimi?
  15. Deadlifter

R5 3500 / 2060 dual/ 720p monitor

Bu sistem ile oyun oynarken çok nadir olsada takılmalar oluyor. Monitör 720p olduğu için mi bu takılmalar oluyor? Yoksa başka bir sebebi olabilir mi?
  16. Deadlifter

Ses Oluşturucu Hatası 'Lütfen Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın'

Ofis bilgisayarımda bu hatayı almaya başladım. İnternetten biraz baktım ama çözemedim. Ses gidiyor yeniden başlattığımda bazen geliyor bazen gelmiyor. Bu hatanın sebebi nedir?
  17. Deadlifter

Ekran kartını mı takamadim?

Arkadaşlar ekran karti soketinin orda kırmızı isik yanıyor. Taşındığım için ekran kartini cikararak görüşmüştüm yolculukta zarar gormesin diye. Suan boylr oldu. Acaba duzgun mu takamadim? 1605618810 @kandes22 @RevDeisDou 1605619108 @DonanımFikir 1605619151 @Mehmet Yılmaz
Top Bottom