Arama sonuçları: *

1. WOXY

RYZEN 5 3500X E İLERİSİ İÇİN 3060 TAKILIRMI?

Selamlar. Şuanda halihazırda kullandığım RYZEN 5 3500X li bir sistemim var. Şuanda rtx 3060 veya 3060ti alırsam beni kurtarırmı? param olunca işlemci de değiştiricem ilerisi için. Darboğaz aşırı sorun yaratırmı yoksa ufaktan bi darboğaz mı yaşarım?
  2. WOXY

Ekranımda bir zaman sonra görüntüde problemler oluyor.

Problemimi anlatayım. Benim elimde eski nesil bir sistem var, i5-3570 4GB DDR3 ram Nvidia Geforce 9800 GT 2GB ekran kartı var. Dükkanımızda kullandığımız bir sistem. Aşağıdaki görsellerde paylaştığım şekilde video vs izlerken ekran sapıtıyor. Sistem eski farkındayım fakat tamir etme imkanım...
  3. WOXY

GTX 1650 kaç yıl gider

başlıktada dediğim gibi 1650 ilerde hangi ayarlarda oynatır malum stoklarda kalmadığı için 1650s alamıyorum cevaplarınızı bekliyorum.
  4. WOXY

Valorant açılmama sorunu

Öncelikle sorunumu anlatayım. Oyunu açmak için tıkladığımda hiçbir şekilde tepki vermiyor görev yöenticisin'de de ilk başta açılır gibi yapıp çöküyor. Bende ekrankartı driverini sildim yükledim vanguardı da sildim yükledim bir kaç şey daha yaptım fakat gene aynı laptop kullanıyorum ve düne kadar...
  5. WOXY

Dar boğaz problemi çözümü varmı

Öncelikle sorunumu anlatıyım. Benim laptobumda darboğaz sorunu var cs go oynarken ekran kartı %100 kullanılıyor fakat işlemci ise %30 kullanılıyor. Ekran kartının vram i ise 500mb kullanılıyor (Ekran kartım nvidia geforce 630m 2gb işlemci ise i5 3. nesil 2.50 ghz turbo boost ile 3 ghz kadar...
Top Bottom