Arama sonuçları: *

1. WOXY

Minidump dosyası analizi yapabilicek varmı ?

Direkt konuya gireceğim benim arkadaşım pc ye format attı ve sürekli mavi ekran yiyor. dmp dosyasını sizle paylaşsam sebebine bakabilir misiniz? dmp dosyası: https://www.mediafire.com/file/8kirzb09hrvqc5q/070421-21859-01.rar/file
  2. WOXY

cs go da uzaktaki silah sesleri boğuk geliyor

Başlıkta da belirttiğim gibi cs go da sesler boğuk geliyor. Bütün ses Driver'lerini silip yükledim Anakartn sürücülerini indirip kurdum. Gene aynı sadece oyunda oluyor normal kullanımda sorun yok. 2 tane kulaklığım var 2 sinde de aynı. cs go da ki ayarlarım ise olması gerektiği gibi bunun...
  3. WOXY

Minidump analizi yapabilirmisiniz ?

Öncelikle sorunumu anlatayım. Benim arkadaşım son günlerde pc açılırken sürekli mavi ekran yiyor ben de sizlere Minidump dosyasını paylaşmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim linki aşağıya bırakıyorum. BU YAZIYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ
  4. WOXY

Anlamsız düşük FPS sorunu

Öncelikle sistemimi söyleyeyim benim sistemim donanım arşivinin 1 ay önce çıkardığı 1660 super r5 3500x li sistemini kullanıyorum ekran kartım ise single fan olan versiyonu aldığımda iki fanlısı stokta yoktu problemim ise gta 5 de olup olmadık yerlerde fps düşüşü yaşıyor olmam ekran...
  5. WOXY

ASUS BİOS SORUNU

Asus k55vm model laptop kullanıyorum. Laptobu 2. el aldım. Ekran kartında (Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) hatasını bilerek aldım. sorunu çözmek için araştırma yaptığımda ne yaptıysam sorunu çözemedim.En son bi yerde bios update yapıldığında düzeldiğini gördüm. Bende...
Top Bottom