Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

İnceleme ♪ Razer Deathadder Essential İnceleme ♪

1000₺'ye kesinlikle değmez. Ben aldığımda 160₺'ye almıştım. Şuan yaşadığım tek sorun olarak bazen mousepad'de gıcırtı yapıyor. Ama bu sorun mousepadimin kirli olmasından da kaynaklı olabilir :D Şuana kadar hep memnun kalarak kullandım. Aktif olarak tüm tuşlarını kullanan biri olarak bir sorun...
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

7.000TL'ye Bu Monitör Alınır Mı?

Dostlar bütçeye uygun bu monitörü buldum, sizce nasıl? Bu fiyata önerebileceğiniz başka monitör var mıdır? https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Forza Horizon 5 50% $16.39 indirim

Ben zamanında game pass ile oynuyordum, oyunu bitirmeme rağmen satın aldım. Zevkli bir oyun sana kalmış. Oyunu bitirdikten sonra pek bir olayı kalmıyor, kendi arabamı modelledim onu sürüyorum sadece 1-2 saat yanlayıp çıkıyorum oyundan mesela.
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

B1 ingilizce öğrenmek için nasıl bir yol izlemeliyim

Üniversitelerin kursları oluyor. Öğrencisi olmadığın üniversitelerde bile gidebiliyorsun. Ben geçen dönem gitmiştim 4.000₺ ücreti vardı 80 saat bir ders veriyorlar. Haftasonu gitmiştim sadece mesela. Çok yararı dokundu bana. Birebir konuşarak ilerlemek çok faydalı oluyor ancak bu tarz uygulamalı...
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim TCL Movetime Akıllı Çocuk Saati 3.773 tl

Hocam bana kaçırılma tehlikesi olabilecek yaşta olan bir çocuğun şu boyuttaki bir saati her gün nasıl takabileceğini biraz açıklar mısınız? Bakın fotoğraftaki 40 yaşındaki birinin eli: Akıllı saatin alametifarikası dediğiniz özelliklerin çoğu bir akıllı saat bünyesinde bulunuyor. 2MP...
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Haklısın, ufak çocuklara hediye olarak alınan saatler genelde her gün kullanılmıyor. Ben rastlayamadım daha.
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Ucuzlarla alakası yok 500-700TL vermeyin diyorsun ama önerilen saatin 3.700TL olduğunun farkındasındır umarım. Bu bantta sadece acil arama özelliği olduğu için dandik ekranlı ve arayüzlü bir saate verilmenin mantıklı olmadığını iddia ediyorum sadece.
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

4 yaşındaki çocuğa alınabilir fikrini ben söylemedim. Henüz telefonu olmayan 12-13 yaşlarında bir çocuk için ileriye dönük olarak alınabilir diyorum. Ayrıca önerdiğim saat giriş seviyesi bir saat.
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Arama özelliği olan herhangi bir saat de yine bu durumlarda işe yarayacaktır. Biraz pazar aldatması oluyor bu tür saatler bana kalırsa. Huawei Watch Fit 3 gibi giriş seviye bir saati bile (aynı fiyat bandında) daha iyi özelliklerle alınabilir. En azından ileriki yaşlarında da kullanabileceği...
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bu alınacağına huawei akıllı saat öneririm. İleriye dönük daha iyi bir yatırım olur çocuğunuza
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

⚠️ ‼️ WALMART TÜRKİYEYE GELİYOR ‼️ 🚨

Türkiye'ye kargoları da yok namussuzların. Bir de olsa dicem de gümrük vergileriyle 100 dolarlık ürün kim bilir bize maliyeti kaç dolara gelicek :D
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

⚠️ ‼️ WALMART TÜRKİYEYE GELİYOR ‼️ 🚨

Geçen gün sadece walmart'da satıldığına üzülüp alamadığım bir teyp vardı. Bu haberi görünce mutlu oldum istemsiz :D https://www.walmart.com/ip/Power-Acoustik-CP-71W-Single-DIN-6-5-Color-Touchscreen-Car-Stereo-with-Bluetooth-Connected-Apple-CarPlay-Android-Auto-New/5055269224
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Hangi ev interneti iyi en interneti tavsiyesi

Olabilir, denenerek bulunacak bir şey. Bana da Comnet iyi demişlerdi. Kullanmaya başladığımda iyiydi ancak daha sonra diğer internet sağlayıcılardan çok geçen olunca sunucuları yetmedi ve birkaç gün sürekli paket kaybı yaşadım. Daha sonra bunun telafisini fazladan 3-5 gün internet daha hediye...
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Hangi ev interneti iyi en interneti tavsiyesi

Comnet kullandım 1 yıl boyunca, sürekli kopma şikayetlerim vardı değiştirdim daha sonra. Önermem şahsen
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bileme taşı nasıl seçilir bıçaklarınız için en iyi bileme taşı hangisidir?

Yararlı bilgi Ancak bir ekleme yapılabilir, sadece tek bir tür bileme taşı için öneri yapmışsınız. Her biri için iyi denebilecek bir ürünün linkini eklerseniz daha faydalı olabilir.
  16. AbdullahAbDişindekiBoşluk

GERÇEK BMWCİLER YARDIM LAZIM!?

Bana f30 göğüsü ve kadranı değilmiş gibi geldi o açıdan. Biraz daha geniştir f30'ların kadranı. Bu ya 1 serisi ya 2 serisi. Yüksek ihtimal f20 1 kasadır. 2 kasa f22 coupe ise gerçekten arabacıdır derim.
  17. AbdullahAbDişindekiBoşluk

GERÇEK BMWCİLER YARDIM LAZIM!?

f22 veya f20 olabilir. F30 bu kadar dar değil
  18. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  19. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Araba Camlarindaki boncuk boncuk kireç lekesini nasıl çıkarabilirim?

kil uygulaması maliyeti düşük bir uygulama. Ben çok yararını gördüğüm zamanlar oldu. Bir denemelisin.
Top Bottom